Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Lume, lume, o noua editie SFI ! Imprimare
vineri, 20 iulie 2018
Sample Image
 
Tulcea SNV - o noua editie reusita ! Imprimare
smbt, 19 mai 2018

Pe 19 mai 2018, Piaţa Civică din municipiul Tulcea a găzduit o nouă ediţie a Tulcea ONG Fest. Am fost  mulţi, am făcut dans stradal, teatru forum, jocuri, ateliere pentru copii, demonstraţii de prim ajutor şi campanie de combatre a consumului de droguri. Şi am demonstrat că societatea civilă este activă în oraşul nostru! Mulţumim tuturor organizaţiilor şi instituţiilor partenere pentru implicarea în organizarea evenimentului. Şi voluntariatul tulcean ruuuulz !
 
 
Active ImageActive Image
 Active ImageActive ImageActive Image 
 
PARABOLE- editia 2018 Imprimare
vineri, 30 martie 2018

Pentru că se apropiau Floriile, am decis să punem în scenă o nouă ediţie a Parabolelor lui Isus, spectacol pe care l-am prezentat public pentru prima dată acum 3 ani. Ideea îi aparţine prietenului nostru Nicolae Strat iar punerea în scenă a beneficiat de aportul noii echipe de voluntari EUdivers. A fost frumos, a fost impresionant iar Casa Avramide o gazdă deosebită

.Active Image

Active Image

Active Image

Active Image 

 
D' la gazeta. Despre noi. De bine :) Imprimare
mari, 20 martie 2018
Active Image
 
Team building - day 2 : vanatoare de comori Imprimare
smbt, 17 martie 2018

Team building - day 2 : sâmbătă, 17 martie, pentru că a fost sâmbătă şi a fost martie, am continuat procesul didactic cu o vânătoare de comori. În 3 echipe şi prin Tulcea, cu începere la Piaţa Nouă şi final fericit la Casa Olteanu. Cea mai harnică echipă a venit de hac traseului în 37 de minute , după ce a gonit ca fulgerul pe la 7 puncte obligatorii. La final toţi participanţii şi-au îmbogăţit bagajul de cunoştinţe despre Tulcea şi de vor fi treziţi în miez de noapte o să poată răspunde repede că : biserica armenească e pe Concordiei şi are morminte vechi în curte, biserica grecească are hramul Buna Vestire şi pe Ioannis Kontopoulos înhumat mai spre gard :), biserica înălţată de ucraineni e cunoscută azi ca "biserica rusească", Muzeul de Artă e fostul Conac al Paşei şi are peste drum statuia lui Carol I, chioşcul fanfarei din fostul parc Mircea a fost mutat după sistematizare pe faleză, statuia lui Panait Cerna este în Parcul Personalităţilor, lângă locul de joacă iar Fundaţia Judeţeană pentru Tineret, fost sediu UTC îşi datorează numele unui celebru banc cu olteni , tulcenii ştiu care ;)

 Sample ImageActive ImageActive ImageActive ImageActive Image Active ImageActive Image

 

 

 

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum