Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Tulcea SNV - o noua editie reusita ! Imprimare
sÔmbŃtŃ, 19 mai 2018

Pe 19 mai 2018, Pia┼úa Civic─â din municipiul Tulcea a g─âzduit o nou─â edi┼úie a Tulcea ONG Fest. Am fost  mul┼úi, am f─âcut dans stradal, teatru forum, jocuri, ateliere pentru copii, demonstra┼úii de prim ajutor ┼či campanie de combatre a consumului de droguri. ┼×i am demonstrat c─â societatea civil─â este activ─â în ora┼čul nostru! Mul┼úumim tuturor organiza┼úiilor ┼či institu┼úiilor partenere pentru implicarea în organizarea evenimentului. ┼×i voluntariatul tulcean ruuuulz !
 
 
Active ImageActive Image
 Active ImageActive ImageActive Image 
 
PARABOLE- editia 2018 Imprimare
vineri, 30 martie 2018

Pentru c─â se apropiau Floriile, am decis s─â punem în scen─â o nou─â edi┼úie a Parabolelor lui Isus, spectacol pe care l-am prezentat public pentru prima dat─â acum 3 ani. Ideea îi apar┼úine prietenului nostru Nicolae Strat iar punerea în scen─â a beneficiat de aportul noii echipe de voluntari EUdivers. A fost frumos, a fost impresionant iar Casa Avramide o gazd─â deosebit─â

.Active Image

Active Image

Active Image

Active Image 

 
D' la gazeta. Despre noi. De bine :) Imprimare
mar■i, 20 martie 2018
Active Image
 
Team building - day 2 : vanatoare de comori Imprimare
sÔmbŃtŃ, 17 martie 2018

Team building - day 2 : sâmb─ât─â, 17 martie, pentru c─â a fost sâmb─ât─â ┼či a fost martie, am continuat procesul didactic cu o vân─âtoare de comori. În 3 echipe ┼či prin Tulcea, cu începere la Pia┼úa Nou─â ┼či final fericit la Casa Olteanu. Cea mai harnic─â echip─â a venit de hac traseului în 37 de minute , dup─â ce a gonit ca fulgerul pe la 7 puncte obligatorii. La final to┼úi participan┼úii ┼či-au îmbog─â┼úit bagajul de cuno┼čtin┼úe despre Tulcea ┼či de vor fi trezi┼úi în miez de noapte o s─â poat─â r─âspunde repede c─â : biserica armeneasc─â e pe Concordiei ┼či are morminte vechi în curte, biserica greceasc─â are hramul Buna Vestire ┼či pe Ioannis Kontopoulos înhumat mai spre gard :), biserica în─âl┼úat─â de ucraineni e cunoscut─â azi ca "biserica ruseasc─â", Muzeul de Art─â e fostul Conac al Pa┼čei ┼či are peste drum statuia lui Carol I, chio┼čcul fanfarei din fostul parc Mircea a fost mutat dup─â sistematizare pe falez─â, statuia lui Panait Cerna este în Parcul Personalit─â┼úilor, lâng─â locul de joac─â iar Funda┼úia Jude┼úean─â pentru Tineret, fost sediu UTC î┼či datoreaz─â numele unui celebru banc cu olteni , tulcenii ┼čtiu care ;)

 Sample ImageActive ImageActive ImageActive ImageActive Image Active ImageActive Image

 

 

 

 
New EUdivers team (building) Imprimare
miercuri, 14 martie 2018

Sâmb─ât─â, data stelar─â 10 martie 2018, ne-am reluat activitatea curent─â, chemând la lupt─â noii voluntari. Pentru început , le-am organizat o sesiune de teambuilding ┼či dezvoltare competen┼úe comunicare prin anima┼úie socio-educative. Care a func┼úionat, toat─â lumea fiind deosebit de cooperant─â. 

 Active ImageActive ImageActive ImageSample ImageActive ImageActive Image

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum