Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 3 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Comunicat SNV 2016 Imprimare
luni, 23 mai 2016

Tulcea ONG Fest

      În perioada 9-15 mai 2016 zeci de organizații din România sărbătoresc Săptămâna Națională a Voluntariatului.

      În calendarul SNV a fost inclus și Tulcea ONG Fest, eveniment care a avut  loc duminică, 15 mai 2016, între orele 11.00-13.00,  în sectorul din fața scenei din Piața Civică.

      Cele 6 organizații partenere – Asociația Centrul European pentru Diversitate (Centrul EU divers), Organizația CELISEA, Asociația Euro Tulcea , Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local LOTUS, Societatea Română de Cruce Roșie – filiala Tulcea și Asociația Umanitară NOROC  – au decis să  promoveze  voluntariatului prin  demonstrații  ale metodelor de lucru  pe care le utilizează  în mod curent :  dans stradal , concursuri și jocuri pentru copii , atelier de pictură pe față și origami, demonstrații practice de prim-ajutor, pictură pe sticlă.

Citeste mai departe...
 
O zi pentru doua generatii , editia a VI-a Imprimare
duminic„, 10 aprilie 2016

     Duminică, data stelară 10 aprilie 2016, am realizat cea de a VI-a ediţie a proiectului marca EU divers "O zi pentru două generaţii". A plouat cu bulbuci dar nu ne-am lăsat descurajaţi şi am mers la Centrul pentru Persoane Vârstnice "Sf. Nectarie" cu fructe şi dulciuri de post (de casă sau cumpărate , funcţie de calităţile gastronomice ale fiecăruia ).

 

     Noi am fost doar 14 dar am avut întăriri serioase - aripa tânără a Ansamblului de copii "Doruleţul" ,coordonată de prof. Ştefan Coman şi personalul Centrului condus de dl. Iancu Sadîca. De la cei mai tineri, pentru cei mai vârstnici. Tulcea& EU divers ruuuuuul !
Citeste mai departe...
 
E primavara, revenim curand cu noi proiecte ! Imprimare
vineri, 25 martie 2016

    Am început sezonul cu un prim atelier de dans , ca sa ne facem mâna pentru SNV, am pus la "dospit" vreo 4 proiecte super, vom  reven la momentul potrivit cu fotografii frumoase Wink

EU divers ruuulz !

 

 

eudivers primavara
 
Un deceniu de EU divers Imprimare
luni, 15 februarie 2016

     Pe data de 15 februarie 2006 lua fiinţă la Tulcea Asociaţia Centrul European pentru Diversitate, pe scurt Centrul EUdivers, organizaţie non-guvernamentală care şi-a asumat sarcina de a promova voluntariatul, implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi diversitatea etnică a municipiului şi judeţului Tulcea.

     Anii au trecut şi peste 100 de tineri tulceni au contribuit pe rând la realizarea obiectivelor asumate.

     Cu fiecare generaţie, metodele de lucru s-au schimbat şi s-au diversificat, organizaţia având intenţia să reziste cât mai mult pe harta Tulcei.

    “Nu a fost deloc uşor, pentru că lucrul cu tinerii este minunat dar dificil în acelaşi timp.” a declarat Cornel Ditcov, preşedintele curent al EUdivers. “Am încercat ca în fiecare an să venim cu un nou concept şi noi metode de lucru şi am reuşit să punem în practică metode de educaţie non-formală inedite. Ceea ce ne diferenţiază de alte organizaţii este tenta artistică pe care o dăm tuturor activităţilor noastre. Realizăm activităţi publice care dezvoltă competenţele artistice şi de comunicare şi îi ajută pe tineri să evolueze.”

Citeste mai departe...
 
Mosu EU divers ! Imprimare
joi, 31 martie 2016

     Şi anul acesta am pus în practică tradiţia noastră de sărbătoare – Mosu EU divers !
     Secret , evident, ca sa fie mai interesant 
😀 Aşa că am tras la sorţi împricinaţii , am pregătit ceva dulce şi am petrecut împreună o după amiază plăcută . MC-ul Moşului, Cristi Marcu, s-a descurcat de minune, mai ales datorită celor 3 spiriduşi bezmetici pe care şi i-a luat drept ajutoare . Dar totul e bine când se termină cu bine !

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum