Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 4 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
E primavara, revenim curand cu noi proiecte ! Imprimare
vineri, 25 martie 2016

    Am început sezonul cu un prim atelier de dans , ca sa ne facem mâna pentru SNV, am pus la "dospit" vreo 4 proiecte super, vom  reven la momentul potrivit cu fotografii frumoase Wink

EU divers ruuulz !

 

 

eudivers primavara
 
Un deceniu de EU divers Imprimare
luni, 15 februarie 2016

     Pe data de 15 februarie 2006 lua fiinţă la Tulcea Asociaţia Centrul European pentru Diversitate, pe scurt Centrul EUdivers, organizaţie non-guvernamentală care şi-a asumat sarcina de a promova voluntariatul, implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi diversitatea etnică a municipiului şi judeţului Tulcea.

     Anii au trecut şi peste 100 de tineri tulceni au contribuit pe rând la realizarea obiectivelor asumate.

     Cu fiecare generaţie, metodele de lucru s-au schimbat şi s-au diversificat, organizaţia având intenţia să reziste cât mai mult pe harta Tulcei.

    “Nu a fost deloc uşor, pentru că lucrul cu tinerii este minunat dar dificil în acelaşi timp.” a declarat Cornel Ditcov, preşedintele curent al EUdivers. “Am încercat ca în fiecare an să venim cu un nou concept şi noi metode de lucru şi am reuşit să punem în practică metode de educaţie non-formală inedite. Ceea ce ne diferenţiază de alte organizaţii este tenta artistică pe care o dăm tuturor activităţilor noastre. Realizăm activităţi publice care dezvoltă competenţele artistice şi de comunicare şi îi ajută pe tineri să evolueze.”

Citeste mai departe...
 
Mosu EU divers ! Imprimare
joi, 31 martie 2016

     Şi anul acesta am pus în practică tradiţia noastră de sărbătoare – Mosu EU divers !
     Secret , evident, ca sa fie mai interesant 
😀 Aşa că am tras la sorţi împricinaţii , am pregătit ceva dulce şi am petrecut împreună o după amiază plăcută . MC-ul Moşului, Cristi Marcu, s-a descurcat de minune, mai ales datorită celor 3 spiriduşi bezmetici pe care şi i-a luat drept ajutoare . Dar totul e bine când se termină cu bine !

Citeste mai departe...
 
In cautarea timpului ... trecut - reloaded Imprimare
joi, 31 martie 2016
     Duminică, 13 decembrie 2015, ceata de vountari ai Centrului EUdivers a stins la propriu lumina în Sala Studio a Teatrului Jean Bart şi a invitat 30 de tulceni să închidă ochii şi să facă o călătorie virtuală în timp, în Tulcea de acum 100 de ani. Pornind de la vechea configuraţie a oraşului, pre-sistematizare, a fost izvodit un scenariu original, care l-a plimbat pe călătorul de ocazie din portul Tulcei, la hotelul Regal de pe strada Carol (aproximativ strada Gării de astăzi), prin grădina publică ce se întindea în faţa actualului Muzeu de Artă, prin casa lui Alexe Avramide şi pe colnicul Hora, prin mahalaua bulgărească şi printre coloanele turceşti. Replicile actorilor au fost completate de un colaj audio, foarte sugestiv, iar rezultatul a fost pe măsură !

 in cautarea

      Am avut surpriza să constatăm că unii dintre călătorii prin labirint şi-au sfârşit călătoria cu lacrimi în ochi, ni s-a spus că suntem patrioţi locali şi că am reuşit să reînviem Tulcea veche, ni s-a spus că totul a fost credibil şi au putut trăi pe viu o experienţă fascinantă. Pentru noi cuvintele celor pentru care am făcut spectacolul au valorat mai mult decât decât s-ar putea crede. Suntem o organizaţie mică, nevoită să drămuim fiecare bănuţ pe care îl primim în baza formularelor de 2 %. Tinerii care aleg să vină alături de noi ştiu că tot ceea ce pot primi este recunoaştere publică, aplauze şi mai multă încredere în ei. Acesta este rolul pe care ni l-am asumat de mai mulţi ani. Redescoperind istoria Tulcei şi completând cu noi scene un scenariu făcut de noi, contribuim la creşterea interesului concitadinilor noştri faţă de istoria oraşului dar şi la dezvoltarea personală a voluntarilor noştri. Alături de colegii lor mai mari cu un an sau doi, învaţă să îşi asume sarcini, să respecte termene, să îşi descopere şi dezvolte competenţele artistice. Spectacole precum cel pe care numai ce l-am săvârşit sunt dovada că poţi face lucruri extraordinare cu zero lei şi multă implicare ! EUdivers ruuulz !

 
GALA VOLUNTARULUI TULCEAN EDITIA A IV-A Imprimare
joi, 10 decembrie 2015

      Evenimentul a fost stabilit ca  activitate în cadrul proiectului “Cultură prin tradiții ”, finanțat de Consiliul Județean Tulcea , și a reunit 23 de instituții și organizații care desfășoară activități cu ajutorul voluntarilor. Un număr de 124 de voluntari au urcat pe scenă pentru a primi recunoașterea publică cuvenită din partea comunității.

    Cei mai merituoşi voluntari EU divers au fost : Andrei&Andreea Leonte, Bianca Stoian, Oana Chiscop, Alexandra Cornea, Ana Andreea Horbenco, Mihnea Ariton, Florin Rusu.

    Parteneri ai Galei  : Asociația Centrul European pentru Diversitate, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea , Asociaţia Umanitară « NOROC » Tulcea, Crucea Roşie Română Filiala Tulcea, Centrul de Prevenire , Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Tulcea, Biblioteca Judeţeană «Panait Cerna » Tulcea, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România , Asociaţia Centrul de Psihologie “Delta Dunării”, Organizaţia CELISEA, Cercetaşii României Centrul Local LOTUS, Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea , Asociaţia Drumuri Dobrogene, Asociaţia EuroTulcea, Asociația IRCAS- Asociația pentru Sprijin în Dezvoltarea Economiei Sociale, Asociaţia Pshihologilor Antreprenori Tulcea, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion Tulcea, Asociaţia Raza Soarelui SUNLIGHT, Asociaţia O SPERANŢĂ PENTRU TOŢI, Asociaţia PRO NOVIODUNUM, Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, INTERACT TULCEA DELTA, Asociaţia VIITORUL SUNTEŢI VOI, Asociaţia de Femei EUROFAN.

 

 

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum