Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Cum fu la ecologizare Imprimare
miercuri, 27 mai 2009
    Dând curs programului asumat  de bună voie şi nesiliţi de nimeni, un grup de vrednici voluntari şi voluntărese ne-am mobilizat exemplar în scopuri ecologice în sfânta şi caniculara zi de sâmbătă, data stelara  16 mai 2009, orele 11:00 trecute fix.
După o scurtă trecere în revistă a trupelor la sensul giratoriu de pe strada Mahmudiei şi după ce am respins propunerea prietenească a unui nene tatuat şi alcoolizat care voia „două fete, să le ducă la pădure”, ne-am încolonat cuminţi şi am pornit în pas vioi spre pădurea de pe şoseaua Tulcea-Agighiol, dotaţi cu saci de menaj de 120 de litri, mănuşi ecologice sau chirurgicale şi multă bunăvoinţă.
Ajunşi la faţa locului am trecut la fapte şi într-o oră jumate am recoltat vreo 10 saci cu deşeuri, cu care am umplut pubela ecologică amplasată de Primărie şi ignorată de grataragii de ocazie.Recolta a fost bogată şi diversă. 
Citeste mai departe...
 
ONG Talk Imprimare
miercuri, 27 mai 2009
     După cum am spus, ne-am pregătit pentru Săptămâna Naţională a Voluntariatului şi în prima zi în care ne-am desfăşurat activităţile ne-am hotărât să facem o prezentare a ONG-ului nostru, dar să invităm şi alte ONG-uri tulcene care să ne prezinte în ce constă munca lor ca voluntari, care le sunt obligaţiile şi care beneficiile.
     Cu toţii am fost de acord că nu avem parte de beneficii materiale, dar că nu ne deranjează acest lucru. Faptul că ne bucurăm din punct de vedere moral de bunăvoinţa oamenilor cu care lucrăm şi, mai ales, de zâmbetele lor, ne este de ajuns cât să continuăm să fim voluntari în folosul comunităţii în care locuim. Obligaţiile sunt diverse, în primul rând de cetăţeni ai acestui oraş şi ai acestei ţări, şi apoi în funcţie de obiectivul fiecărui ONG.
Citeste mai departe...
 
Dubluclick nr.2 Imprimare
marți, 12 mai 2009
nr2-coperta      După cum am promis, am scos şi cel de-al doilea număr al broşuricii noastre, Dublu Click. Ne-am întâlnit, am stabilit care şi ce scrie, acum în noua noastră formulă şi ne-am pus pe treabă, rezultând aceste 8 foi pline cu informaţii despre tineri şi despre Tulcea.
     Am vorbit şi despre cultură, despre oraşul vechi şi despre una din minorităţile care ne îmbogăţesc oraşul, ne-am felicitat voluntarul lunii, ne-am ales un animăluţ preferat şi am venerat pădurea, împreună cu mama natură. Deşi au circulat multe informaţii despre Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării ştiam că sunt lucruri pe care nu le ştiţi, aşa că ne-am strecurat cum am putut şi vi le-am adus la lumină, să le ştiţi şi voi. Voluntarii noi ne-au povestit câte ceva despre cum a fost până acum iar doamna Irina Bocăneală, consilierul educativ al Colegiului Tehnic "Henri Coandă" ne-a povestit despre anii ei de liceu. Şi sunt sigură că nu mulţi ştiaţi despre Rebels of Danube, clubul de motociclişti ai Tulcei, dar ca să aflaţi mai multe despre fiecare lucru scris în broşurică, puneţi mâna pe ea şi citiţi-o. :)

http://dubluclick.eudivers.ro/nr2/index.html
 
Saptamana Nationala a Voluntariatului Imprimare
vineri, 08 mai 2009
      Câţi ştiau că voluntarii au o săptămână a lor? Noi ne-am făcut lecţiile şi cu ocazia Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, 11-17 mai, am organizat o serie de activităţi care să implice diverse ONG-uri din oraşul nostru.
      Programul nostru pentru aceasta saptamână constă în următoarele:
      Marţi, 12 mai 2009, "ONG TALK": conferinţă în cadrul unuia dintre liceele tulcene de elită, cu participarea ONG-urilor din oraş şi a consilierilor educativi de la celelalte licee. Activitatea este adresată în principal tinerilor liceeni, care vor avea astfel ocazia să afle mai multe despre acţiunile de voluntariat din oraş.
      Miercuri, 13 mai 2009, eveniment sportiv: se doreşte organizarea unor meciuri amicale de baschet între echipele liceelor tulcene şi/sau echipele de amatori formate aleatoriu.
      Joi, 14 mai 2009, vizită la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării: tinerii care doresc să desfăşoare acţiuni de voluntariat în cadrul centrului pe parcursul verii vor avea ocazia să se familiarizeze cu locul şi să afle mai multe detalii.
Citeste mai departe...
 
Un colt de Tulcea- Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Imprimare
miercuri, 22 aprilie 2009
"CURRICULUM VITAE"

Date personale


Nume/prenume: Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
Data naşterii : 25 februarie 2009 - moment când Centrul şi-a deschis porţile publicului iar mass-media naţională  şi-a adus aminte şi de judeţul nostru
Adresă: Str. 14 Noiembrie, nr. 1, Tulcea

Ce nu ştiaţi ...
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum