Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 2 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
In plina campanie dupa voluntari! Imprimare
miercuri, 11 februarie 2009
     În plină “campanie” de căutat voluntari, azi 10 februarie, am fost la Liceul Tehnic “Henri Coandă” unde am adunat cu ajutorul doamnei director Irina Druga, căreia îi mulţumim, în jur de 30 de liceeni interesaţi. Andrei Luchici, Paula Bâlea şi Trifanov Elena-Alina au fost astăzi şi au făcut o mică prezentare a asociaţiei, cu păreri şi mai ales cu emoţii din partea voluntăreselor. S-au împărţit ghiduri şi alte materiale şi apoi am aşteptat întrebările tinerilor, care au venit în număr destul de mare. Cum să se înscrie, ce să facă, ce facem noi mai exact, şi am răspuns la toate cum am putut mai bine. Am terminat şi cu asta şi în continuare urmează să mergem şi la alte licee, aşa că avem treabă toată săptămâna.
Citeste mai departe...
 
O sansa in plus! Imprimare
luni, 09 februarie 2009

eudivers      La sfârşitul lunii ianuarie am anunţat că EU divers caută voluntari. Am facut afişe drăguţe, am făcut o mică campanie prin şcoli unde am lipit aceste afişe şi am anunţat consilierii educativi din fiecare liceu despre intenţia noastră de a ne completa echipa.
     Am hotărât însă că timpul a fost destul de scurt şi ne-am gândit să mai dăm o şansă şi altor tineri să aplice pentru un loc în echipa noastră. Ei bine campania se prelungeşte cu încă două săptămâni,  noul termenul limită fiind 20 februarie 2009.

 

Citeste mai departe...
 
Avem si FORUM ! Imprimare
joi, 05 februarie 2009
     Fiecare tânăr pe care îl cunosc îşi doreşte să comunice cu oameni care îi împărtăşesc ideile sau care pot să aducă argumente solide împotriva opiniei sale, fiindcă în felul acesta poţi învăţa ceva nou. A construi nu înseamnă să pui doar o bază materială, ba din contră: informaţia este prima care influenţează inclusiv lucrurile pe care la final le vei putea atinge, care vor avea o formă proprie. Cuvântul constituie baza pentru multe lucruri şi mai ales pentru relaţiile interumane, pentru comunicare, schimbul de idei fiind facilitat de acesta.
Citeste mai departe...
 
Cautam voluntari! Vino sa faci parte din echipa noastra! Imprimare
luni, 26 ianuarie 2009

     Centrul EU divers este o asociaţie care a început să facă primii paşi în urmă cu trei ani şi, deşi pare o perioadă scurtă de timp, în fiecare zi a mai crescut puţin câte puţin şi noi suntem mândri de ea. Ne-am hrănit cu proiecte, am băut satisfacţia celor din jurul nostru şi am crescut voluntari frumoşi şi inteligenţi, care să se descurce singuri, dar care îşi aduc mereu aminte de “părinţii” lor.
 
     Cu ajutorul voluntarilor s-au proiectat şi s-au dezvoltat multe idei, unele mai trăznite, altele mai serioase, dar toate au prins la public şi toată lumea a fost mulţumită.  

Continuare in Voluntariat ...

http://i319.photobucket.com/albums/mm467/z3r0tl/afis_26ian_m.jpg
 

 
Cetatenia ta in Europa . Deseneaz-o! Imprimare
joi, 22 ianuarie 2009

       Tinerii de 16 ani şi peste, în special cei care urmează studii de artă şi grafică, care trăiesc într-un stat membru al Uniunii Europene sau au cetăţenia unui stat membru UE, sunt invitaţi să creeze o bandă desenată de o pagină, fără cuvinte, care să ilustreze conceptul de cetăţenie în Uniunea Europeană.
        Scopul acestui concurs este de a permite tuturor acestor tineri să-şi descrie propria experienţă de viată cetăţenească în Uniunea Europeană.
       O selecţie iniţială va avea loc la nivel naţional, în fiecare ţară. La nivel european, cei 27 de câştigători ai premiilor naţionale vor fi invitaţi la Bruxelles, între 9 şi 11 mai 2009, urmând ca dintre aceştia să fie selectaţi cei trei câştigători ai premiilor europene.  
       Regulament: fiecare candidat trebuie să se înscrie, completând un formular tip regăsit pe site. Dacă banda desenată este realizată manual, atunci trebuie să se încadreze în dimensiunile unei foi A4. Dacă banda desenată este creată pe calculator, aceasta trebuie să fie în format PostScript. Este posibil ca fiecare participant să creeze şi să trimită mai multe benzi desenate, dacă doreşte. Benzile desenate trebuie trimise coordonatorilor naţionali până cel târziu vineri, 27 februarie 2009.
 
       Informaţii detaliate sunt disponibile pe site-ul concursului:

http://www.eurocartoon.eu

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum