Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 1 vizitator online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Mosul EU divers Imprimare
duminic„, 28 decembrie 2008
eu divers      După ce anul trecut Moşul a fericit persoane din afara ACED-ului, anul acesta s-a hotărât să-şi îndrepte atenţia asupra voluntarilor şi voluntăreselor care au muncit din greu la proiecte şi au fost cuminţi şi ascultători tot anul.
      Aşa se face că, în data de 19 decembrie a.c. ne-am reunit în formulă completă la subsolul barului Black Bulls ca să ne cadorisim, să ne felicităm, să povestim ce-am mai făcut, să facem poze şi să ne urăm sărbători fericite. Moşul a fost darnic cu fiecare dintre noi, oferind lucruri mai mult sau mai puţin inspirate, dar cu siguranţă dăruite din inimă.
Citeste mai departe...
 
Un voluntar ACED a crescut :D Imprimare
vineri, 19 decembrie 2008

picture%20851-m       ACED a insemnat locul perfect de invatare practica pentru mine. Am avut ocazia sa descopar destul de devreme ce inseamna "a fi voluntar", mi-am format caliatile si abilitati, am gasit oameni speciali, cu interese, pasiuni si idei "crete, marete si indraznete" ca si ale mele, iar cel mai important e ca imi sunt prieteni adevarati. Ma bucur ca am facut impreuna o echipa, ca am reusit sa aratam ce e frumos in Tulcea, in micul nostru si atat de special oras, sa-l crestem atat pe el, cat si pe oamenii care il reprezinta. A fost intotdeauna pentru mine o mandrie sa spun ca sunt din Tulcea, ca am fost (mai sunt??Tongue out ) voluntar intr-o asociatie care se ocupa cu poiecte pentru tineri, mediu si minoritati, ce se numeste ACED, iar apoi sa spun despre proiecte. Eram parca un ambasador al regiunii si mai mereu cand am spus de unde vin, eram abordata dupa, si cunosteam alti oameni, care plecasera si ei, fie din Tulcea, fie din judetul Tulcea. 
       Desi am plecat, sufletul meu este tot la voi. Mi-ati oferit sprijin, incredere in ideile mele, ati investit in mine, m-ati crescut, si zic eu ca foarte bine.

Citeste mai departe...
 
Stii ce-au facut voluntarii ACED asta vara? Imprimare
vineri, 03 octombrie 2008

eudivers      Cum vara-i departe deja iar noi n-am comunicat prea mult in aceasta perioada, ar cam trebui sa va dam socoteala ce-am facut in tot acest timp.

       Echipa ACED a muncit, dar a si calatorit.  
       Anul acesta am tradus Ghidul Diversitatii Etnice a municipiului Tulcea in limba engleza. Tot anul acesta am proiectat filme din categoria drama pe faleza municipiului Tulcea prin intermediul editiei a III-a a Saptamanii Filmului Interetnic. 
       De asemenea, anul acesta voluntarii ACED au fost invitati sa participe intr-un proiect Youth in Action in Canakkale, Turcia, bifand astfel in agenda asociatiei o noua experienta internationala, dar si o noua vacanta organizata impreuna.

Citeste mai departe...
 
Saptamana Filmului Interetnic, un alt proiect ACED la final! Imprimare
luni, 07 iulie 2008

http://www.eudivers.ro/images/stories/eudivers/picture%20116_m.jpg     Anul 2008 a fost si ramane un an plin de proiecte pentru Asociatia Centrul European pentru Diversitate. Dupa implementarea proiectului Ghidul Diversitatii Etnice in varianta bilingva, romana-engleza, membrii echipei ACED s-au implicat in organizarea celei de-a III-a editii a Saptamanii Filmului Interetnic. 
     Cu finantarea Guvernului Romaniei, Departamentul pentru Relatii Interetnice, avand  parteneri precum Primaria Municipiului Tulcea si Institutia Prefectului Judet Tulcea si nu in ultimul rand cu sprijinul etniilor din municipiului Tulcea, ACED a deschis in 22 iunie 2008 saptamana de 8 zile de film in municipiul Tulcea.

Citeste mai departe...
 
News SFI '08: Azi - Sfarsit de razboi in Mediterana! Imprimare
miercuri, 25 iunie 2008

       Dupa seara rromani de ieri si multimea de tulceni prezenta la spectacolul de pe faleza municipiului, azi ne vom intalni cu italienii. 
      Asociatia Centrul European pentru Diversitate a invitat si in acest an corul de copii Suoni di Primavera din Galati, cor ce a impresionat publicul tulcean anul trecut si a facut ca auditoriul prezent la eveniment sa cante in ton cu cei de pe scena.
      Spectacolul artistic va fi urmat de proiectia filmului Mediterraneo/Sfarsit de razboi in Mediterana (Italia, 1991), film in regia lui  Gabriele Salvatores, distins cu Oscar-ul pentru cel mai bun film strain in 1992. In rolurile principale: Diego Abatantuono, Claudio Bigagli.
      Maine, se pregatesc rusii lipoveni. Vom avea ansambluri din Tulcea si Slava Cercheza. Cat priveste filmul rusesc, acesta va fi Moscova nu crede in lacrimi (1980)/Moskva slezam ne verit, in regia lui Vladimir Menshov.
      Serata de vineri a proiectului Saptamana Filmului Interetnic 2008 va fi dedicata populatiei turco-tatare din municipiul Tulcea. Sunt asteptati sa urce pe scena ansambluri din Tulcea si Constanta iar filmul oferit de Consulatul Republicii Turcia pentru proiectia din aceasta seara este Dondurmam gaymak/Inghetata mea e de smantana (Turcia, 2006).

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum