Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Step into Europe! Imprimare
vineri, 13 martie 2009

     Step into Europe este un concurs pe tema cetateniei europene, care vrea sa stimuleze  exprimarea artistica a tinerilor, pe teme precum dialogul intercultural, drepturile omului, tinerii in societatile europene.

      Iti place sa te exprimi prin arta? Crezi ca ideile tale despre lume pot aduce o schimbare? Lasa-te inspirat de teme precum participarea tinerilor si valorile europene si foloseste diferite tipuri de arta pentru a exprima ideile pe care le ai: fotografie digitala, micro-film, graffiti, benzi desenate, cantec.

      Data limita este: 20 aprilie 2009

      Detalii: http://www.stepintoeurope.eu

Sursa: eurodesk_info

 

 
Biodiversity Lost, Biodiversity Preserved Imprimare
miercuri, 11 martie 2009

        Fotografi din intreaga lume sunt invitati sa trimita lucrari care "reflecta si celebreaza importanta biodiversitatii pentru oamenii de oriunde". Acest concurs anual de fotografie va reuni lucrari din intreaga lume pe tema "Biodiversity Lost, Biodiversity Preserved". Concursul este organizat de Friends of the Earth International si se adreseaza oricarei persoane interesata de aceasta tema. Sunt incurajati sa participe tinerii, femeile si cei care traiesc in tarile in curs de dezvoltare.

      Cele mai bune lucrari, premiate sau nu, vor fi expuse intr-o serie de materiale (inclusiv un calendar si o expozitie internationala de fotografie) lansate cu prilejul Anului international ONU al Biodiversitatii - 2010.

Citeste mai departe...
 
Raport saptamanal! Imprimare
marşi, 10 martie 2009
Iasi: "Hello everybody! Laughing my name is Gerald and I am a grandad!"

     In săptămâna ce tocmai s-a încheiat am avut prilejul de a participa la trainingul organizat de British Council la Iaşi - Respecting Diversity!

     Studenţi, reprezentanţi ai ONG-urilor, reprezentanţi ai US Peace Corps sau angajaţi din diverse instituţii, am petrecut cu toţii 4 zile dinamice, abordând subiecte legate de diversitate şi programe de tineret.

     Satisfacţia cea mai mare a acestui training a fost probabil oferita de întâlnirea cu Gerald – un tip de vârsta a treia, cu o prezenţă de spirit fantastică, venit din Anglia pentru a ne împărtăşi din experienţele sale în lucrul cu tinerii şi conceptul de diversitate. M-au impresionat simplitatea comportamentului sau şi faptul ca se simţea atât de aproape de noi, deşi ne cunoscusem cu puţin timp înainte. Am format repede o echipa şi discuţiile ne-au ocupat majoritatea timpului, tematica trainingului fiind una deosebit de generoasă:: tinerii şi excluziunea sociala, proiectele pentru tineret, diversitatea şi legislaţia in domeniu din UK, surse de finanţare pentru proiectele de tineret ş.a.
Citeste mai departe...
 
Concurs Foto "EU divers" Imprimare
marşi, 03 martie 2009
     Pentru a sustine tinerii artisti tulceni, dar nu numai , echipa EuDivers va organiza incepand cu luna februarie a anului 2009, periodic , un concurs foto.
image005-2.jpg      Tema concursului va fii anuntat la inceputul fiecare luni, iar participanti vor avea timp trei saptamani sa trimita pozele pentru concurs. Fiecare participant va putea participa cu maxim 3 poze ( poze nemodificate digital ).
Acordam sansa fotografilor sa fie sustinuti prin vot de catre vizitatorii site-ului, toate pozele participante fiind afisate in sectiunea “Concursuri”. Asa ca dragi fotografi puneti-va prietenii sa va voteze .
     Autorul pozei catigatoare va primi un cadou special, plus aparitia pozei in newsletterul "Dublu’Click".
Luna aceasta tema concursului va fi : “ Sfarsit de iarna, inceput de viata “.
Fiecare participant are libertatea sa-si prezinte viziunea in legatura cu aceasta tema.
     Pozele pentru concurs se trimit pe adresa : Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , impreuna cu datele personale ( nume, prenume, nr.de telefon )

Lumina buna si idei cat cuprinde va dorim tuturor !
 
Primavara se numara bobocii! Imprimare
marşi, 03 martie 2009

      S-au lipit afişe, am făcut prezentări ale asociaţiei pe la unele licee iar apoi mail-urile au început să vină, telefoanele să sune. Mulţi au vrut să vină la interviuri aşa că a trebuit să ne organizăm în două etape, în două zile diferite. Au venit în număr mare aşa că fiecare rundă de interviuri a durat mult timp, dar trebuia să fim atenţi la ce se spune, în ce fel se reacţionează, care ce ştie, ca să ştim pe cine alegem şi pe cine nu. Aşa că i-am intimidat, am stat serioşi în faţa lor, până ne-a bufnit râsul şi uşor uşor s-au dus cele două runde, s-au terminat doritorii (aparent, că au mai vrut şi alţii, dar au venit cam când s-au închis uşile) şi a trebuit să ne întâlnim cu toţii ca să ne cunoaştem.

     Vineri, 27 februarie, ne-am întâlnit la sediul EU divers la ora 19. Am aşteptat, am aşteptat şi au venit cu toţii buluc, că abia am mai avut loc, dar de acum va trebui să ne dezvoltăm o nouă aptitudine, şi anume aceea de a sta şi pe pereţi, că de! Acum suntem o familie şi mai mare, cu nişte copii ceva mai mari, dar şi cu ăştia micii, “prospăturile”, cum zicea Paula. 

 

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum