Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 1 vizitator online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Grozavie si la noi in oras: oriunde esti, vezi Tulcea LIVE! Imprimare
sâmbătă, 10 mai 2008

live     De saptamana aceasta, Primaria Municipiului Tulcea, prin intermediul paginii sale web, www.primaria-tulcea.ro, ofera tuturor tulcenilor, de acasa sau de departe, turistilor mai vechi sau celor ce abia acum se hotarasc sa vina in acest oras, posibilitatea de a urmari live schimbarile din acest oras.
      Afla daca ploua, ninge, e soare sau de s-a pus de-un curcubeu urmarind zilnic imaginile din Piata Civica aflata in remodelare. Maine-poimaine, te vedem si pe tine sarind prin Piata Civica, doar-doar sa te remarcam!

http://www.primaria-tulcea.ro:81/cgi-bin/guestimage.html

Citeste mai departe...
 
La multi ani, Europa mea! Imprimare
sâmbătă, 10 mai 2008

eudivers     La multi ani celor care azi si ieri si maine isi aduc aminte ca undeva in sufletul lor exista o Europa.
     La multi ani celor care gasesc in sufletul lor acea Europa, frumoasa sau mai putin frumoasa…
     La multi ani celor care mai traiesc cu gandul ca Europa trebuie sa existe, asa cum e ea: frumoasa sau mai putin frumoasa….
     La multi ani echipei EUdivers – Europa mea!
     La multi ani de ziua Europei!

Citeste mai departe...
 
Lume, lumeee! Avem newsletter! Imprimare
marți, 15 aprilie 2008

newsletter1     Din luna aprilie, echipa ACED va invita sa studiati cu mare atentie si periodicitate Newsletter-ul celor diversi – Eudivers news! 
     Concursuri europene, stiri locale, proiecte ACED in desfasurare, tendinte, noi campanii si alte surprize pot fi citite in primul numar al buletinului nostru adresat tinerilor tulceni si tuturor celor ce fac parte sau isi doresc o familie precum familia EUdivers.
     Va invitam sa ne fiti alaturi, sa ne cititi, sa ne criticati si cel mai important sa ne incurajati pentru ca impreuna sa celebram diversitatea.
     Newsletterul este realizat integral de voluntarii EUdivers.
Redactor sef – Paula Balea
     Newsletter-ul celor diversi – Eudivers news! a fost lansat in liceele tulcene la inceputul acestei saptamani. Cei care doresc sa il consulte online, click aici.
     Eu sunt divers. Tu ce parere ai ?  Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

 

Citeste mai departe...
 
Tineri pentru tineri Imprimare
joi, 03 aprilie 2008

si_daca_i-ai_fi_inchis     Colaborarea fructuoasa dintre Asociatia Centrul European pentru Diversitate (ACED) si  Directia  Judeteana pentru Tineret Tulcea (DJT), evidentiata de numeroasele proiecte implementate in parteneriat pana acum, a constituit punctul de plecare pentru un nou demers comun dedicat tinerilor tulceni.
      Astfel, la solicitarea domnului Aurelian Chiriac, director DJT, un grup de tineri, recrutati de ACED va fi implicat in actiuni ale Directiei pentru Tineret, si implicit in Centrul de Informare si Consiliere pentru Tineret.
      Selectarea si desemnarea membrilor echipei a fost realizata in cadrul proiectului ACED "Consilierii liceeni " liderii de maine", evaluarea avand in vedere gradul de implicare pe parcursul derularii proiectului, calitatea eseurilor concepute, dar si popularitatea candidatilor.

Citeste mai departe...
 
Ziua Nationala a Greciei Imprimare
miercuri, 26 martie 2008

greek    Asociatia Centrul European pentru Diversitate(ACED) adreseaza azi, cu ocazia Zilei nationale a Greciei, tuturor cetatenilor de etnie greaca sincere urari de sanatate si La multi ani! 
    Ziua nationala a Greciei, aniversata pe 25 martie, comemoreaza declansarea razboiului de independenta din 1821 pentru eliberarea de sub dominatia otomana.
    Aceasta data reprezinta un punct de referinta pentru grecii din intreaga lume fiind sarbatorita atat de cetatenii Greciei cat si de membrii comunitatilor elene din intreaga lume.
      Multumim Comunitatii Elene Tulcea si prietenilor din Asociatia Culturala Dionyssos Iasi pentru sprijinul acordat in proiectele desfasurate si avem increderea unui parteneriat divers si pe viitor.     

    Hronia Polla gia olous tous Ellines!

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum