Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 2 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Crezi ca stii totul despre Europa? Imprimare
marți, 12 februarie 2008

       Care este al doilea oras ca marime din Ungaria , care sunt ingredientele cafelei irlandeze sau cum arata steagul Slovaciei?
      Dovedeste ca esti european, efectuand urmatoarul test:


http://www.elargquiz.eu/flash/index_flash.html

 
Stiti cum se iau deciziile intr-o institutie publica? Modulul 4 va arata! Imprimare
marți, 05 februarie 2008
http://www.eudivers.ro/images/stories/eudivers/picture%20113_m.jpg      Consilieri, dupa vacanta sunteti asteptati sa luati decizii pentru intreaga comunitate, dupa modelul alesilor locali! 
      Echipa ACED ce se ocupa de implementarea proiectului Consilierii Liceeni v-a pregatit un modul cu totul si cu totul special, ce se va desfasura in urmatoarele locatii: Institutia Prefectului (sala 3), Consiliul Judetean (sala Mihail Kogalniceanu) si Primaria municipiului Tulcea
(sala 7).  Modulul 4, Procesul decizional, se va derula sambata 16 februarie, incepand cu orele 11.00. 
      Aveti mai multe amanunte daca dati un click aici www.consilieriliceeni.ro .
 
Consilierii liceeni au trecut si de al treilea modul! Imprimare
sâmbătă, 26 ianuarie 2008

picture%20015        La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat in cadrul  Liceului Tehnic Henri Coanda cel de-al treilea modul al proiectului Consilierii Liceeni – liderii de maine.
        Dupa perioada de vacanta in care toti cei inscrisi in acest proiect au avut timp sa reflecteze care este scopul consilierilor liceeni si pentru ce ar trebui sa militeze un asemenea personaj, a venit vremea sustinerii celui de-al treilea modul propus a se desfasura in acest proiect, modulul pe tema Institutiilor Uniunii Europene.
        Lectorii acestui modul au fost prof. Viorica Petre, inspector scolar judetean pe probleme educative in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, prof. Irina Druga, Liceul tehnic Henri Coanda si vicepresedintele ACED, Veronica Petrichei (detalii foto in Galeria Foto EUdivers).

Citeste mai departe...
 
Anul 2008 - Anul european al dialogului intercultural Imprimare
vineri, 25 ianuarie 2008
anul_diversitatii     Pe tot parcursul anului, cetatenii Uniunii Europene, in special tinerii, sunt incurajati sa exploreze beneficiile patrimoniului nostru cultural bogat si au ocazia de a invata din diverse traditii culturale. Anul european va promova un numar redus de proiecte la nivel european si va sustine cate un proiect national in fiecare stat membru si un program partener care sa vizeze mobilizarea societatii civile.
     Afla mai multe despre 2008 Anul european al dialogului intercultural pe: http://www.interculturaldialogue2008.eu
Citeste mai departe...
 
Pentru ca sunt cei mai grozavi, i-am premiat ! Imprimare
joi, 24 ianuarie 2008

picture%20010_m     Sambata, in debutul celui de-al treilea modul al proiectului Consilierii liceeni, in prezenta lectorilor acestui proiect, cat si a participantilor la cursurile acestuia, echipa ACED si respectiv cea a Centrului EUdivers a tinut sa multumeasca intr-un mod oficial voluntarilor sai pentru intreaga activitate lor activitate pe anul ce abia s-a incheiat.
     Astfel, pentru perseverenta cu care si-au indeplinit sarcinile de voluntar in cadrul  actiunilor Asociatiei Centrul European pentru Diversitate si pentru sprijinul acordat in promovarea voluntariatului in municipiul Tulcea, in anul 2007, voluntarii EUdivers au fost premiati de catre echipa de conducere a ACED, Andrei Luchici presedinte si Veronica Petrichei,  vicepresedinte. 
     Multumim pe aceasta cale inca o data tuturor celor care s-au implicat in actiunile noastre desfasurate in anul 2007, mai ales voluntarilor, dar si colaboratorilor nostri, partenerilor si nu in ultimul rand multumim tuturor celor ce apreciaza atat echipa cat si activitatea Asociatiei Centrul European pentru Diversitate.

Foto: voluntarese (de la stanga la dreapta) Luisa, Claudia, Paula, Steluta, Ana, Ioana, Ana si voluntari (de la stanga la dreapta) Cristi, Mario, Victor si Ionut.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum