Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Ziua Nationala a Greciei Imprimare
miercuri, 26 martie 2008

greek    Asociatia Centrul European pentru Diversitate(ACED) adreseaza azi, cu ocazia Zilei nationale a Greciei, tuturor cetatenilor de etnie greaca sincere urari de sanatate si La multi ani! 
    Ziua nationala a Greciei, aniversata pe 25 martie, comemoreaza declansarea razboiului de independenta din 1821 pentru eliberarea de sub dominatia otomana.
    Aceasta data reprezinta un punct de referinta pentru grecii din intreaga lume fiind sarbatorita atat de cetatenii Greciei cat si de membrii comunitatilor elene din intreaga lume.
      Multumim Comunitatii Elene Tulcea si prietenilor din Asociatia Culturala Dionyssos Iasi pentru sprijinul acordat in proiectele desfasurate si avem increderea unui parteneriat divers si pe viitor.     

    Hronia Polla gia olous tous Ellines!

Citeste mai departe...
 
Demnitari de azi..... demnitarii de maine Imprimare
luni, 24 martie 2008

      " Emotii ...  Timpul se scurge fara incetare ... orele 11 ale dupa-amiezii se apropie si cu ele si prima intalnire a celor trei consilieri liceeni cu domnul prefect al judetului Tulcea, Lefter Chirica. Dar odata ajunsi in fata biroului, timpul parca se opreste, minutele curg din ce in ce mai greu, iar nerabdarea si nelinistea, cresc. 
    Imediat ce am intrat, o atmosfera calduroasa si prietenoasa ne cuprindea cu bratele deschise. Dupa ce ne-am prezentat totul a decurs de la sine, clipele treceau pe nesimtite iar discutiile ce le intreprindeam despre diferitele probleme ale judetului, incepeau sa prinda contur. 
    Acum, putem spune ca visele, dorintele si ideile legate de orasul Tulcea, imbinate armonios cu multa munca, speranta, creativitate din partea noastra, a tinerilor consilieri liceeni dar si cu sustinerea administratiei locale, se pot indeplini mai lesne. "Gandeste pozitiv" in tot ceea ce faci si lumea se poate schimba.

Citeste mai departe...
 
O zi pentru doua generatii Imprimare
duminic„, 16 martie 2008

     Sambata, 15 martie a.c., echipa EUdivers a organizat, in coordonarea domnisoarei Claudia Suhov, voluntar ACED, o frumoasa intalnire intre generatii, in cadrul casei de batrani din municipiul Tulcea.  Initiativa face parte din ciclul proiectelor propuse pe anul acesta de voluntarii EUdivers, fiecare luna avand o idee si o tematica de proiect distincta. Consideram ca proiectul “O zi pentru doua generatii” a fost martisorul ACED, atat pentru tinerii ce s-au implicat si au participat la eveniment, cat si pentru cei pe care i-am vizitat, frumosii nostri bunici pe care i-am intalnit in cadrul casei de batrani din municipiul Tulcea.

Citeste mai departe...
 
O primavara mi-nu-na-ta! Imprimare
luni, 03 martie 2008
     Va dorim o primavara superba, plina de energie, de ambitie, de curaj, de dragoste, de fantezie..
    Va dorim succese, noroc si mult soare, in orice va propuneti!
    Echipa EUdivers exista si se bucura de aceasta primavara pentru ca impreuna am reusit sa ajungem in aceasta zi!

    La multi ani de martisor!
 
Comentezi? Imprimare
miercuri, 27 februarie 2008

altii%20au%20ascultat     Probabil cunosti cel de-al doilea site al Asociatiei Centrul European pentru Diversitate, www.consilieriliceeni.ro, site dedicat in intregime unui proiect extrem de complex ce se implementeaza in momentul de fata in cadrul organizatiei noastre, Consilierii liceeni – liderii de maine.
     Iar daca stii toate acestea, cu siguranta esti in tema si in ceea ce priveste votul acordat celor mai bun esee, postate pe site-ul amintit.
     Daca ceva nu ti se pare ok, daca ai ceva de comentat sau pur si simplu vrei sa prezinti cuvinte de lauda unuia dintre cei care s-au inscris in concurs, te asteptam pe forumul nostru, sa-ti lasi impresiile in cadrul subiectului dedicat acestei activitati a proiectului!
Multam fain!
http://www.eudivers.ro/index.php?option=com_fireboard&Itemid=53&func=view&catid=9&id=36#36

 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum