Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 2 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Al doilea modul, la final Imprimare
luni, 17 decembrie 2007
picture%20137_mic     Sambata, 15 decembrie 2007, lectorii ACED au sustinut cel de-al doilea modul de curs al proiectului Consilierii Liceeni – liderii de maine.
     Tema modulului a fost: Autoritati centrale si Prefectura.
     Entuziasmul liceenilor prezenti a fost mare si in acesta secunda intalnire intrucat atat exercitiile interactive cat si interesul manifestat de elevi pentru informatie a crescut  semnificativ.
     De remarcat este faptul ca deja s-au evidentiat anumiti lideri de opinie, ceea ce face mai usoara evaluarea si selectia finala a participantilor.
Citeste mai departe...
 
A dansat pentru voi iar acum saluta tinerii ambitiosi ai Centrului EUdivers Imprimare
sâmbătă, 15 decembrie 2007

poze%20011-1_mic    Zilele trecute, am avut tendinta de a saluta o tanara domnisoara foarte familiar, de parca as fi stat alaturi de ea ani intregi. Ei bine, mirajul cunoasterii Mirelei se datora faptului ca in ultima perioada, prinsa fiind in contextul “un singur telezivor in casa”, am reusit sa urmaresc fara vreo abatere toate emisiunile “Dansez pentru tine”, sa votez si eventual sa si creez discutii in jurul meu pe tema concurentilor acestui concurs televizat.
    Uite asa am cunoscut-o si recunoscut-o pe tanara Mirela Tiron, participanta la concursul “Dansez pentru tine”, al postului de televiziune PROTv.

Citeste mai departe...
 
Primul modul - Primul task Imprimare
vineri, 14 decembrie 2007

primul%20modul      In cadrul primului modul desfasurat sambata, 8 decembrie 2007, modul incheiat cu succes atat de participanti cat si de lectorii EUdivers
(detalii foto se pot gasi in galeria foto EUdivers), a fost lansat si un prim task al proiectului Consilierii liceeni – Liderii de maine.
      Primul task propus reprezentantilor liceeni este acela de a argumenta intr-un eseu de ce ar dori sa ajunga consilieri liceeni, ai prefectului judetului, primarului municipiului sau presedintelui Consiliului Judetean Tulcea.

Citeste mai departe...
 
Consilierii Liceeni - la specializare Imprimare
joi, 06 decembrie 2007

      Sambata, 8 decembrie a.c., echipa ACED de implementare a proiectului Consilierii liceeni - liderii de mâine deschide sesiunea de cursuri dedicate tinerilor liceeni.
      Potrivit planificarii proiectului, in acest weekend se va desfasura primul modul de curs, Autoritati publice locale, la care sunt asteptati sa participe 57 de elevi, respectiv preşedintii, vicepreşedintii si secretarii Consiliilor Elevilor din liceele si şcolile profesionale din judeţul Tulcea, acesta urmand sa se desfasoare in salile de clasa ale Colegiului Dobrogean Spiru Haret. Lectorii acestui prim modul vor fi: vicepresedintele ACED, Veronica Petrichei, prof. Irina Druga si jr. Ana Lazar.

Citeste mai departe...
 
ACED reprezentata la Budapesta de un voluntar EUdivers Imprimare
miercuri, 05 decembrie 2007

eudivers      In perioada 18 – 25 noiembrie a.c., Minorities of Europe (MoE) a organizat la Budapesta o sesiune de studiu cu titlul Take an ACT!ion for Human Trafficking Prevention, actiune sprijinita financiar de Consiliul Europei, Departamentul pentru Programe de Tineret si Sport.
      Organizatia Minorities of Europe a decis sa implementeze acest proiect pentru a da oportunitatea participantilor la sesiune sa-si impartaseasca experientele organizatiilor pe care le reprezinta in ceea ce priveste preventia traficului de persoane la nivel national cat si regional, in particular a tinerilor minoritari, cat si pentru a planifica si initia o cooperare internationala si interregionala pe aceasta tema.
      La invitatia MoE, Asociatia Centrul European pentru Diversitate a desemnat si ea un reprezentant, in persoana domnisoarei Luisa Marin, voluntar EUdivers si eleva in clasa a XI-a C, diriginte prof. Stana Pacurar, Liceul Grigore Moisil, Tulcea.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum