Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 1 vizitator online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
La Multi ani Impreuna! Imprimare
miercuri, 19 decembrie 2007

Mesajul presedintelui Asociatiei Centrul European pentru Diversitate, Andrei LUCHICI, adresat tuturor minoritatilor participante la a VI-a editie a manifestarii „O Europa in miniatura” organizata de Consiliul Judetean Tulcea cu ocazia Zilei Minoritatilor Nationale
15 decembrie 2007


http://www.eudivers.ro/images/stories/eudivers/si%20un%20consiliu%20al%20europei%20in%20miniatura_mic.jpg    E o zi deosebita pentru mine sa ma aflu alaturi de autoritatile locale si reprezentantii organizatiilor minoritatilor nationale din judet la a VI-a editie a manifestarii organizate in Tulcea cu ocazia Zilei Minoritatilor Nationale.
     Asociatia Centrul European pentru Diversitate(ACED) a fost din momentul infiintarii alaturi de reprezentantii minoritatilor prin activitati destinate acestora, promovarii specificului si dezvoltarii unei inter-relationari intre grupurile etnice existente in judet.
Citeste mai departe...
 
Al doilea modul, la final Imprimare
luni, 17 decembrie 2007
picture%20137_mic     Sambata, 15 decembrie 2007, lectorii ACED au sustinut cel de-al doilea modul de curs al proiectului Consilierii Liceeni – liderii de maine.
     Tema modulului a fost: Autoritati centrale si Prefectura.
     Entuziasmul liceenilor prezenti a fost mare si in acesta secunda intalnire intrucat atat exercitiile interactive cat si interesul manifestat de elevi pentru informatie a crescut  semnificativ.
     De remarcat este faptul ca deja s-au evidentiat anumiti lideri de opinie, ceea ce face mai usoara evaluarea si selectia finala a participantilor.
Citeste mai departe...
 
A dansat pentru voi iar acum saluta tinerii ambitiosi ai Centrului EUdivers Imprimare
sâmbătă, 15 decembrie 2007

poze%20011-1_mic    Zilele trecute, am avut tendinta de a saluta o tanara domnisoara foarte familiar, de parca as fi stat alaturi de ea ani intregi. Ei bine, mirajul cunoasterii Mirelei se datora faptului ca in ultima perioada, prinsa fiind in contextul “un singur telezivor in casa”, am reusit sa urmaresc fara vreo abatere toate emisiunile “Dansez pentru tine”, sa votez si eventual sa si creez discutii in jurul meu pe tema concurentilor acestui concurs televizat.
    Uite asa am cunoscut-o si recunoscut-o pe tanara Mirela Tiron, participanta la concursul “Dansez pentru tine”, al postului de televiziune PROTv.

Citeste mai departe...
 
Primul modul - Primul task Imprimare
vineri, 14 decembrie 2007

primul%20modul      In cadrul primului modul desfasurat sambata, 8 decembrie 2007, modul incheiat cu succes atat de participanti cat si de lectorii EUdivers
(detalii foto se pot gasi in galeria foto EUdivers), a fost lansat si un prim task al proiectului Consilierii liceeni – Liderii de maine.
      Primul task propus reprezentantilor liceeni este acela de a argumenta intr-un eseu de ce ar dori sa ajunga consilieri liceeni, ai prefectului judetului, primarului municipiului sau presedintelui Consiliului Judetean Tulcea.

Citeste mai departe...
 
Consilierii Liceeni - la specializare Imprimare
joi, 06 decembrie 2007

      Sambata, 8 decembrie a.c., echipa ACED de implementare a proiectului Consilierii liceeni - liderii de mâine deschide sesiunea de cursuri dedicate tinerilor liceeni.
      Potrivit planificarii proiectului, in acest weekend se va desfasura primul modul de curs, Autoritati publice locale, la care sunt asteptati sa participe 57 de elevi, respectiv preşedintii, vicepreşedintii si secretarii Consiliilor Elevilor din liceele si şcolile profesionale din judeţul Tulcea, acesta urmand sa se desfasoare in salile de clasa ale Colegiului Dobrogean Spiru Haret. Lectorii acestui prim modul vor fi: vicepresedintele ACED, Veronica Petrichei, prof. Irina Druga si jr. Ana Lazar.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum