Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Anul 2008 - Anul european al dialogului intercultural Imprimare
vineri, 25 ianuarie 2008
anul_diversitatii     Pe tot parcursul anului, cetatenii Uniunii Europene, in special tinerii, sunt incurajati sa exploreze beneficiile patrimoniului nostru cultural bogat si au ocazia de a invata din diverse traditii culturale. Anul european va promova un numar redus de proiecte la nivel european si va sustine cate un proiect national in fiecare stat membru si un program partener care sa vizeze mobilizarea societatii civile.
     Afla mai multe despre 2008 Anul european al dialogului intercultural pe: http://www.interculturaldialogue2008.eu
Citeste mai departe...
 
Pentru ca sunt cei mai grozavi, i-am premiat ! Imprimare
joi, 24 ianuarie 2008

picture%20010_m     Sambata, in debutul celui de-al treilea modul al proiectului Consilierii liceeni, in prezenta lectorilor acestui proiect, cat si a participantilor la cursurile acestuia, echipa ACED si respectiv cea a Centrului EUdivers a tinut sa multumeasca intr-un mod oficial voluntarilor sai pentru intreaga activitate lor activitate pe anul ce abia s-a incheiat.
     Astfel, pentru perseverenta cu care si-au indeplinit sarcinile de voluntar in cadrul  actiunilor Asociatiei Centrul European pentru Diversitate si pentru sprijinul acordat in promovarea voluntariatului in municipiul Tulcea, in anul 2007, voluntarii EUdivers au fost premiati de catre echipa de conducere a ACED, Andrei Luchici presedinte si Veronica Petrichei,  vicepresedinte. 
     Multumim pe aceasta cale inca o data tuturor celor care s-au implicat in actiunile noastre desfasurate in anul 2007, mai ales voluntarilor, dar si colaboratorilor nostri, partenerilor si nu in ultimul rand multumim tuturor celor ce apreciaza atat echipa cat si activitatea Asociatiei Centrul European pentru Diversitate.

Foto: voluntarese (de la stanga la dreapta) Luisa, Claudia, Paula, Steluta, Ana, Ioana, Ana si voluntari (de la stanga la dreapta) Cristi, Mario, Victor si Ionut.

Citeste mai departe...
 
Concursul postat pe forumul EUdivers de sarbatori are un castigator ! Imprimare
luni, 21 ianuarie 2008

picture%20002      Cu ocazia sarbatorilor de iarna, echipa ACED a lansat un concurs
pe forumul EUdivers, Mosul EUdivers te intreaba: ce iti doresti de Craciun?
      In urma jurizarii, membrii ACED au ales si un castigator al acestei prime editii online a concursului Mosul EUdivers te intreaba: ce iti doresti de Craciun? in persoana lui Ionut Stalenoi, elev al Liceului  « Nicolae Cornateanu » din Tulcea.
      Pentru cea mai buna participare la acest concurs Ionut Stalenoi a fost declarat castigator si drept urmare a fost admis, fara preselectie, voluntar EUdivers. Stie mosul EUdivers ce dorinte sa indeplineasca!

      Foto: (de la stanga la dreapta) Irina Druga - colaborator ACED, Andrei Luchici - presedinte ACED, Ionut Stalenoi - castigator concurs, Anamaria Tudor - secretar ACED si Veronica Petrichei - vicepresedinte ACED.

Citeste mai departe...
 
And the winners are... Imprimare
luni, 21 ianuarie 2008

http://www.eudivers.ro/images/stories/eudivers/andrei%20luchici%2C%20%20si%20veronica%20petrichei%2C%20respectiv%20presedintele%20si%20vicepresedintele%20aced_m.jpg    In urma interviurilor organizate de Asociatia Centrul European pentru Diversitate, la sfarsitul saptamanii trecute, in scopul completarii echipei de voluntari EUdivers, membrii ACED au aprobat urmatoarea lista de voluntari:
CASAPU IRINA
CRISTEA ANA-MARIA
DIACONU CORINA
HAGIU ANCA
NICA FLORIN
TRIFANOV ELENA-ALINA.

     De asemenea, lansam si doua propuneri de colaborare pentru:
GHEBA RAUL si
PALTARAC SABIN. 
     Multumim participantilor pentru interesul acordat acestei noi selectii si dorim succes tuturor in activitatile viitoare.

Foto: Andrei Luchici, presedinte ACED si Veronica Petrichei, vicepresedinte ACED.

Citeste mai departe...
 
Pentru credinciosii musulmani, din 20 decembrie e Kurban Bayram Imprimare
vineri, 21 decembrie 2007

      De ieri, musulmanii din intreaga lume, inclusiv cei din tara noastra, sarbatoresc Kurban Bayram, mai exact sarbatoarea Sacrificiului din luna Zilhigge, ultima din calendarul islamic. 
      Pentru aceasta sarbatoare se sacrifica un animal, ovina, bovina sau, acolo unde este cazul, camila, iar carnea se imparte in trei parti, una pentru familie, una pentru oaspeti si a treia pentru saraci.
      Potrivit traditiei, animalul se sacrifica in una din primele trei zile de sarbatoare, de preferat in prima si numai dupa terminarea slujbei la geamie si in prezenta imamului.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum