Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 1 vizitator online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Nou! Carti virtuale EUdivers: Ghidul Diversitatii Etnice! Imprimare
miercuri, 17 octombrie 2007

ghid_tipo_Page_01      Din luna octombrie, Eudivers iti ofera posibilitatea de a fi mai aproape de minoritatile Tulcei! Ca urmare a implementarii proiectului cu finantare guvernamentala, in luna mai a acestui an ACED a realizat Ghidul Diversitatii Etnice a Municipiului Tulcea iar in aceasta luna, echipa EUdivers a reusit sa va ofere acelasi ghid, in varianta sa virtuala. 
      Pentru detalii si comenzi va rugam sa ne contactati!

Click aici pentru a vizualiza Ghidul Diversitatii Etnice!

 
ACED transmite tuturor musulmanilor Bayraminiz Mubarek Olsun! Imprimare
sâmbătă, 13 octombrie 2007

     Dupa o luna de post greu, de regasire spirituala si sufleteasca, credinciosii musulmani  au inceput astazi sarbatoarea Ramazanului, cea mai importanta din Islam. Dupa cum se stie, in timpul postului credinciosii au respectat interdictiile specifice religiei si au postit de la rasaritul pana la apusul soarelui. In aceasta perioada nu au avut voie sa manance, sa bea apa, sa fumeze, sa minta sau sa vorbeasca pe cineva de rau. Pe parcursul postului uniunile musulmane din Constanta si Tulcea au organizat mese traditionale de Iftar si au impartit alimente si obiecte de imbracaminte familiilor nevoiase, conform religiei islamice.

Citeste mai departe...
 
Despre Alex Imprimare
marți, 02 octombrie 2007

alex     Alexandru Luchici este un tânăr din Tulcea de 22 de ani care a suferit, în august 2006 un accident pe coloana vertebrală. Se afla în Sfântul Gheorghe, la festivalul de film „Anonimul”. Un salt din barcă în apă prea mică a avut drept consecinţă o fractură de coloană la nivel cervical (C4-C5) cu pierderea instantanee a motricităţii si a sensibilităţii de la gât in jos.
     Din august 2006, Alex a fost transferat din spital în spital pentru a trata diferite afecţiuni sau complicaţii inerente unei fracturi de coloană, deşi problemele acestea medicale nu pot fi rezolvate definitiv decât prin îndepărtarea cauzei. Alex are nevoie de repetarea operaţiei pe coloană care îi poate oferi şansa de a-şi recupera mişcarea şi sensibilitatea la nivelul braţelor şi a trunchiului, redându-i un anume grad de autonomie din punct de vedere al mobilităţii.

Citeste mai departe...
 
Campania "Si tu-l poti ajuta pe Alex!" beneficiaza de sprijinul Loteriei Romane! Imprimare
marți, 02 octombrie 2007

Multumim Loteriei Romane pentru sprijinul acordat campaniei "Si tu-l poti ajuta pe Alex!"

 
La multi ani de Ziua europeana a limbilor! 26 septembrie 2007-09-24 Imprimare
luni, 24 septembrie 2007

        Uniunea Europeană este fondată pe principiul „unitate în diversitate”: diversitatea culturilor, obiceiurilor, credinţelor şi limbilor.

        Articolul 22 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, adoptată de către liderii europeni în anul 2000, afirmă respectul pentru diversitatea lingvistică, iar articolul 21 interzice discriminarea pe diverse criterii, inclusiv pe baza celui lingvistic. Alături de respectul persoanei, deschiderea către alte culturi, toleranţa şi acceptarea celorlalţi, respectul pentru diversitatea lingvistică este o valoare fundamentală a Uniunii Europene.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum