Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 10 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Concurs european 2007: Uniunea Europeana si nediscriminarea Imprimare
luni, 10 septembrie 2007


CREEAZA UN AFIS
PANA LA DATA DE 31 OCTOMBRIE 2007

       Toti tinerii europeni cu varsta intre 12 si 18 ani sunt invitati sa creeze un afis care sa ilustreze ideea nediscriminarii pe tot cuprinsul Uniunii Europene. Participantii vor fi impartiti pe doua categorii de varsta (12-14 si 15-18 ani) si trebuie sa lucreze in grupuri formate din cel putin patru tineri. 
       Lucrarile vor fi selectate mai intai la nivel national, iar premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe din fiecare categorie de varsta, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in fiecare tara pe 20 noiembrie, „Ziua Internationala a Drepturilor Copilului”. Afisele castigatorilor nationali vor concura in a doua runda la nivel european.

Citeste mai departe...
 
Splendoarea burgului sighisorean Imprimare
miercuri, 05 septembrie 2007

   Străzile înguste, cu felinare, casele cu arhitectură specifică şi obloane care se deschid în fiecare dimineaţă, bisericile şi zidurile medievale ale Sighişoarei: toate par că ar ţine de manifestarea unei forme de magie simpatetică, resimţită cu mai mare pregnanţă mai ales în timpul nopţii. Legenda spune că Vlad Dracul s-a născut într-una din casele din inima Cetăţii.
    Trebuie să fii acolo să înţelegi ce înseamnă asta. ProEtnica, în varianta 2007, mi-a oferit oferit acest prilej.
Citeste mai departe...
 
Saptamana Filmului Interetnic Imprimare
sâmbătă, 21 iulie 2007

la a II-a editie


         Succesul înregistrat în prima ediţie a proiectului , solicitările primite din parte comunităţilor etnice locale, a administraţiei publice locale, a invitaţilor, cat si a populaţiei locale prezente la eveniment au determinat Asociaţia Centrul European pentru Diversitate(ACED) sa organizează anul acesta ediţia a II-a a proiectului Săptămâna Filmului Interetnic.
         Acţiunea cuprinde manifestări artistice si proiecţii de film aparţinând culturii tarilor de origine a minorităţilor etnice din municipiul Tulcea. 
         Ca si anul trecut, Săptămâna Filmului Interetnic este realizat cu sprijinul financiar al Guvernului României, Departamentul pentru Relaţii Interetnice, si cu implicarea  partenerului principal, Primăria Municipiului Tulcea.

Citeste mai departe...
 
EUstiu! Convorbiri mai ieftine pe telefonul mobil cand sunteti in strainatate Imprimare
marți, 10 iulie 2007

       Vesti bune pentru milioanele de calatori ai Europei: in curand va fi mai ieftin sa isi foloseasca telefoanele mobile in strainatate. Reglementarea europeana cu privire la roaming, publicata in Jurnalul Oficial in 29 iunie a.c., va deveni obligatorie in toate Statele Membre din 30 iunie. Multumita eurotarif-ului introdus de aceasta legislatie, cei care vor calatori in Europa, vor putea sa efectueze apeluri pentru 49 de eurocenti si sa primeasca apeluri pentru 24 eurocenti (fara TVA).
      DG Societatea Informationala si Media sustine o campanie de comunicare in intreaga Europa pentru a informa cetatenii Statelor Membre cu privire la eurotarif.

Mai multe informatii puteti obtine accesand:
http://ec.europa.eu/europedirect/ 
sau
http://ec.europa.eu/information_society/activities/roaming/index_en.htm

Citeste mai departe...
 
EUstiu! - Aveti ceva de spus despre Europa? Imprimare
marți, 10 iulie 2007

      Recent, a fost lansat un nou site internet, Radio Web Europe, unde tinerii îşi pot împărtăşi opinii pe teme europene. Utilizatorii acestui site îşi pot publica propriile materiale (înregistrări video, interviuri, jocuri sau desene animate) şi discuta teme de actualitate, de la dezvoltare durabilă la libera circulaţie în Europa.
    Obiectivul acestei iniţiative finanţate de Uniunea Europeană este de a alimenta dezbaterile pe teme europene în rândul tinerilor şi, mai ales, de a le da acestora cuvântul. Urmează să fie utilizate noi mijloace de comunicare, precum podcasturi audio şi video, pentru a lua pulsul tinerei generaţii europene.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum