Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Consilierii Liceeni - la specializare Imprimare
joi, 06 decembrie 2007

      Sambata, 8 decembrie a.c., echipa ACED de implementare a proiectului Consilierii liceeni - liderii de mâine deschide sesiunea de cursuri dedicate tinerilor liceeni.
      Potrivit planificarii proiectului, in acest weekend se va desfasura primul modul de curs, Autoritati publice locale, la care sunt asteptati sa participe 57 de elevi, respectiv preşedintii, vicepreşedintii si secretarii Consiliilor Elevilor din liceele si şcolile profesionale din judeţul Tulcea, acesta urmand sa se desfasoare in salile de clasa ale Colegiului Dobrogean Spiru Haret. Lectorii acestui prim modul vor fi: vicepresedintele ACED, Veronica Petrichei, prof. Irina Druga si jr. Ana Lazar.

Citeste mai departe...
 
ACED reprezentata la Budapesta de un voluntar EUdivers Imprimare
miercuri, 05 decembrie 2007

eudivers      In perioada 18 – 25 noiembrie a.c., Minorities of Europe (MoE) a organizat la Budapesta o sesiune de studiu cu titlul Take an ACT!ion for Human Trafficking Prevention, actiune sprijinita financiar de Consiliul Europei, Departamentul pentru Programe de Tineret si Sport.
      Organizatia Minorities of Europe a decis sa implementeze acest proiect pentru a da oportunitatea participantilor la sesiune sa-si impartaseasca experientele organizatiilor pe care le reprezinta in ceea ce priveste preventia traficului de persoane la nivel national cat si regional, in particular a tinerilor minoritari, cat si pentru a planifica si initia o cooperare internationala si interregionala pe aceasta tema.
      La invitatia MoE, Asociatia Centrul European pentru Diversitate a desemnat si ea un reprezentant, in persoana domnisoarei Luisa Marin, voluntar EUdivers si eleva in clasa a XI-a C, diriginte prof. Stana Pacurar, Liceul Grigore Moisil, Tulcea.

Citeste mai departe...
 
Proiectul "Ma numesc Tanar European", la final Imprimare
marşi, 04 decembrie 2007

SSA49508_mic      Sambata, 1 decembrie 2007, a avut loc in cadrul Colegiului Dobrogean Spiru Haret Tulcea, ultima dezbatere organizata de Asociatia Centrul European pentru Diversitate din cadrul sesiunii de dezbateri “Ma numesc tanar European” (17 noiembrie – 1 decembrie)
      La intalnire au fost prezenti reprezentati ai liceelor partnere in proiect, respectiv Liceul Grigore Moisil, Colegiul Economic, Liceul de Arta, Liceul Pegadogic si bineinteles gazdele, reprezentantii Colegiului Dobrogean Spiru Haret.
      Alaturi de partenerii prezenti la toate cele trei dezbateri, sambata lui 1 Decembrie, Ziua Nationala  a Romaniei, a fost deosebita si pentru invitata speciala a dezbaterii finale, doamna Georgeta Ghinea, psiholog si colaborator al emisiunii pentru tineri din cadrul postului 2 al televiziunii nationale, Liber pe contrasens.

Citeste mai departe...
 
Primul proiect scris si castigat de catre un voluntar EUdivers: Ma numesc Tanar European Imprimare
miercuri, 14 noiembrie 2007
proiect%20final%201313      Suntem mandri sa va anuntam faptul ca sambata aceasta va debuta un nou proiect al echipei EUdivers dedicat tinerilor.
      Proiectul denumit “Ma numesc Tanar European” se va implementa cu sprijinul financiar al Directiei Judetene pentru Tineret Tulcea si a fost conceput de catre unul din voluntarii EUdivers, domnisoara Claudia Suhov.
      Privim ca si un mare succes castigarea finantarii acestui proiect, in primul rand pentru seriozitatea cu care s-a implicat coordonatorul acestui proiect in toate activitatile de pregatire si depunere a cererii de finantare, castigul inregistrat cu acesta si, mai apoi, felicitam toata echipa de voluntari EUdivers pentru implicarea in activitatile de pregatire si organizare a activitatilor proiectului.
Citeste mai departe...
 
Conferinta de presa dedicata prezentarii proiectului "Consilierii liceeni, liderii de maine" Imprimare
miercuri, 14 noiembrie 2007

       Vineri, 9 noiembrie 2007, Asociatia Centrul European pentru Diversitate Tulcea a organizat in sala de sedinte a Institutiei Prefectului Judetului Tulcea, conferinta de presa dedicata lansarii in liceele din municipiul si judetul Tulcea a proiectului “Consilierii liceeni, liderii de maine”.
      La eveniment au participat reprezentanti ai partenerilor ACED pentru acest proiect, respectiv Primaria Municipiului Tulcea, Consiliul Judetean, Institutia Prefectului Judetului Tulcea si Inspectoratul Scolar Judetean, cat si membri si voluntari ACED. Cei din urma, voluntarii ACED, foarte valorosi in campania de promovare a proiectului in licee, au fost invitati pentru a impartasi presei din experientele traite in teren  la impartirea mapelor proiectului.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum