Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
EUstiu! - Aveti ceva de spus despre Europa? Imprimare
marşi, 10 iulie 2007

      Recent, a fost lansat un nou site internet, Radio Web Europe, unde tinerii îşi pot împărtăşi opinii pe teme europene. Utilizatorii acestui site îşi pot publica propriile materiale (înregistrări video, interviuri, jocuri sau desene animate) şi discuta teme de actualitate, de la dezvoltare durabilă la libera circulaţie în Europa.
    Obiectivul acestei iniţiative finanţate de Uniunea Europeană este de a alimenta dezbaterile pe teme europene în rândul tinerilor şi, mai ales, de a le da acestora cuvântul. Urmează să fie utilizate noi mijloace de comunicare, precum podcasturi audio şi video, pentru a lua pulsul tinerei generaţii europene.

Citeste mai departe...
 
EUstiu! - 50 de porti spre viitor! Imprimare
vineri, 06 iulie 2007


      Europenii au multe drepturi, pe multe dintre ele ignorându-le. Ştiaţi că ambii părinţi ai unui nou-născut au dreptul la concediu după naşterea fiului sau a fiicei lor?
Mai multe detalii se pot obtine de la adresa:
http://europa.eu/success50/index_ro.htm?idfiche=23

 

Citeste mai departe...
 
EUstiu! - Poftiti in trenul european! Imprimare
vineri, 06 iulie 2007

      Proiectul In-Transit  pune în prim-plan vieţile tinerilor europeni – un film de 15 minute şi un site internet interactiv. Este UE pe calea cea bună? În ce direcţie merge?
     „Tinerii […] trebuie să ia cuvântul şi să aleagă direcţia”, a declarat Cristina Basto care a colaborat la coordonarea acestui proiect. Personajele din film sunt caricaturi perfecte ale stereotipurilor europene: un britanic care consideră Europa de Est ca fiind „lumea a treia”, o franţuzoaică arogantă, un italian lipsit de ruşine care flirtează cu o suedeză iubitoare de modă, un german plictisitor.

Citeste mai departe...
 
EUstiu! - Europa Vibreaza! Imprimare
vineri, 06 iulie 2007

      Europeanvibes este o platformă internet creată de asociaţia de tineret JEF (Young European Federalists) - un spaţiu unde tinerii îşi pot împărtăşi ideile şi opiniile lor despre Europa. În prezent, acest site găzduieşte un concurs care se adresează europenilor, invitându-i să ilustreze secvenţe din viaţa lor de zi cu zi şi speranţele lor pentru viitor în calitate de cetăţeni europeni prin fotografii, imagini video şi cântece.
      Participanţii sunt încurajaţi să se proiecteze în viitor, într-o Europă din ce în ce mai unită.

Citeste mai departe...
 
EUstiu! - International Romani Art Festival! Imprimare
vineri, 06 iulie 2007

       Evenimentul se va derula la Timisoara in perioada 31 august – 6 septembrie si include o sectiune foto foarte puternica. Sectiunea foto cuprinde un concurs cu cinci teme, organizarea a cinci expozitii si publicarea unui album de fotografie. Au fost stabilite urmatoarele teme single: So keres? (Ce faci?), Viata de nomad, Traditii rome, Saracie/Bogatie si o tema de serie, realizarea unui fotoreportaj in domeniu.
     Pot fi trimise sapte fotografii pentru temele single si 5-12 pentru fotoreportaje. Imaginile vor avea dimensiunea minima de 2.500 de pixeli latura mare, la rezolutia de 300 DPI, format JPG.
Mai multe informatii despre festival se pot obtine de la adresa: http://www.iraf.ro/

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum