Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 2 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Provocare pentru adolescentii tulceni Imprimare
marşi, 18 septembrie 2007

   "Consilierii liceeni - liderii de maine", un proiect pentru viitorul administratiei publice locale     Este vorba de o initiativa ce va fi implementata de Asociatia "Centrul European pentru Diversitate" Tulcea, proiectul fiind  finantat prin intermediul Programului Matra-KAP al Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti.
      Obiectivul principal: apropierea tinerilor de structurile administratiei publice locale. Primul pas pentru liceeni: accederea intr-un post de conducere in consiliul elevilor. Punctul terminus: oricare elev instruit poate ajunge unul dintre consilierii prefectului judetului Tulcea, primarului municipiului sau presedintelui Consiliului Judetean      Asociatia "Centrul European pentru Diversitate" Tulcea va implementa, in perioada 1 octombrie 2007 - mai 2008, proiectul intitulat "Consilierii liceeni - liderii de maine".

Citeste mai departe...
 
NOU! Viziteaza Galeria Foto EUdivers! Imprimare
marşi, 11 septembrie 2007


    Vei fi surprins cate imagini noi au aparut pe site dupa vacanta!
Descopera editia a II-a a proiectului „Saptamana Filmului Interetnic”, prin intermediul pozelor realizate de voluntarii EUdivers!
    Hai sa vezi unde si cum ne-am distrat in a doua vacanta EUdivers!

Distreaza-te alaturi de noi in lumea voluntarilor EUdivers!

     

Citeste mai departe...
 
A inceput Ramadanul! Ramadan Mubarak/Ramazan Mubarek olsun! Imprimare
vineri, 14 septembrie 2007

     Anul acesta, Ramadanul, perioada postului pentru musulmani, incepe pe 13 septembrie si se incheie la 12 octombrie, conform calendarului lunar islamic.
     Ramadan este cea de-a noua luna a calendarului islamic si este considerata cea mai spirituala si mai sfinta a anului. Aceasta este luna in care profetului Mohamed i-a fost revelat Coranul, iar cea mai sfinta noapte a lunii este cea numita Laylat al-Qadr, Noaptea Decretului sau a Sortii. Musulmanii cred ca in aceasta noapte Allah i-a transmis primele versete din Coran profetului Mohamed prin intermediul arhanghelului Gabriel. Profetul era, in momentul primei revelatii, in virsta de 40 de ani.
     Pe toata durata lunii Ramadan, musulmanii trebuie sa tina post de la rasaritul pina la apusul soarelui.
     Postul presupune abtinerea de la mancare si bautura, dar si de la fumat si sex. Musulmanii nu au voie nici sa bea apa in timpul zilei sau sa inghita medicamente. Pentru cei bolnavi, femei gravide sau musulmani aflati in calatorie, numarul de zile de post poate fi mutat ulterior trecerii lunii Ramadan.

Citeste mai departe...
 
Rosh Hashana, Anul Nou evreiesc Imprimare
vineri, 14 septembrie 2007

      Rosh Hashanah este celebrata de comunitatile evreiesti din toata lumea. Anul nou evreiesc cade de aceasta data la 13-14 septembrie 2007.
      Anul 5768 (conform calendarului ebraic) va fi cu totul deosebit, deoarece Israelul sarbatoreste a 60-a aniversare a sa ca stat independent. Calendarul ebraic incepe cu sarbatoarea Rosh Hashanah, care celebreaza aniversarea de la crearea lumii.
      Ca orice sarbatoare evreiasca, Anul Nou va fi sarbatorit incepand din seara de 12 septembrie. Rosh Hashanah este considerata si Ziua Judecatii, deoarece in aceasta zi se hotaraste soarta fiecarui evreu pentru anul care urmeaza.

Citeste mai departe...
 
Concursul RailDance Express Imprimare
marşi, 11 septembrie 2007
      Aspirantii „InterRailers” sunt invitati sa participe la acest joc online si sa experimenteze libertatea de a explora tari diverse din intreaga Europa. Jocul consta in simularea unei calatorii de 15 zile prin Europa. Jucatorii trebuie sa calatoreasca cat mai departe posibil prin Europa, sa danseze cu un numar cat mai mare de alti „InterRailers” si sa acumuleze cat mai multe puncte. In fiecare saptamana, cel mai bun jucator va primi un „InterRail Global Pass” gratuit, valabil 22 de zile de calatorie continua. In lunile august si septembrie, alti patru castigatori, din primii 100, vor fi selectati pentru a primi acest permis.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum