Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 1 vizitator online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Hristos a Inviat!! Imprimare
joi, 19 aprilie 2012
Hristos a Inviat!!

Dupa o bine-meritata vacanta de Paste, EUdiversii s-au intalnit pe 20 aprilie 2012, in jurul orei 9 jumatate pentru a le face primirea voluntarilor mai noi si pentru a se pregati pentru sesiunea de management de proiect . Coordonatorul nostru, Marian a incercat, ajutat de voluntari sa creeze un “Regulament de Ordine Interioara” si sa-l aplice pe tot parcursul sedintei.

El ii da legatura Iuliei Sarau, care face primul energizer numit “Petalele si Albinutele”. Sesiunea propriu-zisa a fost inceputa de catre Jean care le-a prezentat voluntarilor notiunea de “management de proiect” si care a identificat scopul proiectelor. Apoi ne-am impartit pe grupe , dupa deja cunoscuta metoda ” 1, 2, 3, 4, 5 .. “Pentru ca formasem deja 6 echipe, am avut ca sarcina sa identificam punctele tari, punctele slabe, temerile si potentialul unei anumite zone (unui anumit cartier) din orasul nostru.

Atmosfera a fost destinsa , din nou, printr-un energizer, numit “Salata de fructe”. Imediat dupa, Alexandra Stoica a luat una dintre problemele existente in Tulcea, careia i-a facut arborele , identificandu-i cu ajutorul nostru cauzele si efectele.

Usor, usor, sedinta se apropie de sfarsit, iar noua voluntarilor ni se propune sa realizam o casa cat mai rezistenta “la forte exterioare” si cu cat mai multe etaje, folosind numai 10 carti de joc si 10 chibrituri. Aici voluntarii si-au demonstrat creativitatea, dar si spiritul de echipa. Ca la fiecare sedinta, intr-un sfarsit am tras concluziile , plecand acasa cu cel putin o idee despre termenul “management”. ”

 

xoxo, Anna Stoean

Citeste mai departe...
 
Welcome to EUdivers! Imprimare
luni, 09 aprilie 2012

 Dupa lungi asteptari, iata ca a venit si momentul mult asteptat de catre toti membrii EUdivers: intalnirea cu grupul tinta. Astfel, in ziua de sambata, 7.04.2012, voluntarii vechi , harnici din fire, s-au intalnit cu o jumatate de ora mai devreme si au pregatit  sala unde s-a  desfasurat sedinta si tratatiile pentru a face o primire calduroasa noilor veniti .

Cu emotiile de rigoare si entuziasmati, la ora 10:00 i-am intampinat pe noii voluntari. Acestia  erau, la inceput, timizi  si rusinosi, dar datorita primelor jocuri de cunoastere  si trainerilor nostrii, voluntari cu acte in regula, atmosfera s-a destins ,iar ‘’bobocii’’ au devenit mai curajosi si prietenosi. Pe tot parcursul sedintei au fost cu toţii cooperativi şi creativi si astfel  au reusit sa se integreze foarte bine printre cei vechi si sa participe la  cat mai multe jocuri de cunoastere ,necesare pentru pregatirea  lor in proiectul  ‘’Tineri (şi) Intreprinzători’’ la care vor lua parte.

La sfarsitul sedintei ne-am impartit dupa  metoda  „1, 2, 3, 4” in grupuri de reflectie, in cadrul carora  membrii cei noi si-au impartasit primele impresii. Am tras concluziile si am plecat acasa pentru odihna, gata sa ne intram in paine dupa mini-vacanta de Pasti.

 

 

Reporteri de servici:Ella si Iulia II

Citeste mai departe...
 
Prezentare Moisil Imprimare
vineri, 30 martie 2012
Prezentare Moisil

Aflaţi în a doua parte a noului nostru proiect,  şi anume  selectarea grupului ţintă ,iată că a venit şi rândul moisiliştilor să susţină prezentarea proiectului  ‘’Tineri (şi) intreprinzatori” în liceu. Evenimentul a avut loc luni ,12 martie, în sala Amfiteatru şi a fost susţinut de Iulia, Alexandra Stoica şi George, voluntari Eudivers . Emoţionate, fetele au încercat  să le prezinte colegilor cum stă treaba cu EUdivers .  Salvarea a venit  de la colegul  George, care a preluat ştafeta şi a oferit mai multe detalii despre proiect celor prezenţi.

Pentru a  destinde atmosfera,  Andrada a încercat să ne fure privirile cu minunatul ei aparat foto. De asemenea, la prezentare au participat şi Ella, Jean & Laur(cu sufletu’) pentru  a-şi sustine colegii voluntari şi pentru a face o paradă a tricourilor marca EUdivers .

În cele din urma , prezentarea s-a terminat fără incidente, şi pentru a marca istoria cu acest eveniment am facut  o poză de grup la final.

Elevii prezenţi au plecat foarte încântaţi de la prezentare, gata să se implice în noul proiect .

The end .

Reporteri de servici :    Iulia Ghioc şi Ella

 

 
De pe la ECONOMIC Imprimare
joi, 29 martie 2012
De pe la  ECONOMIC

Pe 1 Martie 2012 au început  (oficial)  primăvara  şi campania de promovare a  proiectului “ Tineri (şi) Întreprinzători”, derulată  în scopul recrutării membrilor grupului ţintă.  În această etapă  voluntarii Centrului EUdivers au avut oportunitatea să joace rolul de promotori în rândul colegilor din liceele tulcene .

Campania a inclus şi un eveniment desfăşurat la Colegiul Economic „Delta Dunarii” pe data de 8 martie 2012, in amfiteatrul 1 al liceului, unde noi,voluntarele Gya, Oana Lavinia si Iulia am încercat să  trecem peste emoţia firească  şi să prezintăm colegilor de clasă şi liceu  echipa EUdivers,proiectele derulate până  în prezent cu sprijinul financiar al Programului Tineret în Acţiune şi noul proiect început la 1 februarie 2012.

Întrucât în  urma prezentării nu au existat întrebări suplimentare din partea celor prezenţi, avem  motive  să credem că ne-am îndeplinit sarcina cu succes. Iar noi am rămas cu speranţa că tot mai mulţi elevi vor dori să se implice în proiect şi să facă parte din echipa noastră.

 

A consemnat pentru dumneavoastră,
Iulia Sarău

 

 
Pe la Metalu' Imprimare
miercuri, 28 martie 2012
Pe la Metalu’

După promovarea noului proiect “Tineri (si) întreprinzatori” în mai multe licee din Tulcea, a venit şi rândul  elevilor de la Colegiul Tehnic “Henri Coandă”  să beneficieze de un eveniment de promovare   pe data de  15 martie 2012.

Cei trei voluntari : Ionuţ Adrian Răcoreanu, Cosmin Epureanu şi Nicoleta Constantinescu, au păşit în faţa celor 30 de colegi cu emoţiile de rigoare, pentru a le prezenta noul proiect marca EUdivers.

În final  a ieşit totul bine iar elevii participanţi la  prezentare au fost încântaţi de ideea de a se  implica în  activităţile planificate pentru perioada 1 aprilie-30 mai  : 4 sesiuni de instruire, un eveniment public de prezentare a firmelor de exerciţiu şi realizarea unui ghid de bună practică.

A consemnat , Ady Răcoreanu

 

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum