Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 1 vizitator online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Invitatie Imprimare
joi, 01 decembrie 2011
http://i.imgur.com/2hY6X.jpg
Centrul Local de Voluntariat din cadrul Asociaţiei Centrul European pentru Diversitate (Centrul EUdivers)
Centrul de Prevenire , Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Tulcea
Crucea Roşie Română- Filiala Tulcea
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea
Centrul de Informare, Consultanţă şi Promovare a Romilor Tulcea
Organizaţia pentru Dezvoltare Socială şi Administrativă
Asociaţia Mâini Întinse
Biblioteca Judeţeană «Panait Cerna » Tulcea
Asociaţia Raza Soarelui –Sunlight
Centrul de Informare şi Educare în Managementul Deşeurilor Tulcea
Asociaţia Umanitară « NOROC » Tulcea
Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

au deosebita plăcere să vă invite la


Gala Voluntarului Tulcean, ediţia I-a


Vă aşteptăm alături de noi luni, 5 decembrie 2011, ora 17.00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor  din municipiul Tulcea , pentru a oferi o binemeritată recunoaştere publică oamenilor care îşi dăruiesc  constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, pentru a proteja  mediul sau pentru  a-şi dezvolta comunitatea.Evenimentul este organizat cu sprijinul Palatului Copiilor din municipiul Tulcea şi Primăriei municipiului Tulcea

Pentru informaţii suplimentare
Persoană de contact –Ana Lazăr
Coordonator Centrul Local de Voluntariat Tulcea
Tel. 0745019377
Mail Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
 
Conferinta de final. Motor! Imprimare
vineri, 25 noiembrie 2011

http://i.imgur.com/jAo0m.jpg      Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, pe la 15.00 trecute fix, am pus punct (oficial)proiectului „În căutarea timpului..trecut”.
     Ne-am adunat toata „secta Eudivers ”(vorba unei colege), înveşmântaţi în tricourile negre  şi albe purtând sigla proiectului , ne-am ospătat cu placinte calde şi am trecut la treabă. De fapt noi, marea majoritate am trecut la privit, pentru că greul a picat pe umerii lui Cric, Ana şi George, VIP-urile care au susţinut conferinţa.
     În ciuda faptului că erau foarte emoţionaţi (fiind filmaţi pentru prima dată în prim –plan), s-au descurcat foarte bine şi au închegat un dialog în trei despre proiect în general, oportunităţile oferite de Programul
     Tineret în Acţiune în special, experienţa ca şi constructor,experienţa în calitate de membru al unei echipe numeroase.
     La finalul conferinţei ne-am tras toţi la poză şi am încins un dans tradiţional  (evident nu pentru Dobrogea )- Tunak Tunak Tun.
Happy ending !
P.S A mai fost şi un tort prin preajmă, pentru finalul apotetotic. Urrraaaaa !

 

Mai multe poze in galeria foto aici. 

 
Mai avem putin si gata ! Imprimare
sâmbătă, 19 noiembrie 2011

http://i.imgur.com/bPIVz.jpg       Sâmbătă, pentru că era sâmbătă şi 20 noiembrie ne-am adunat pentru o scurtă şedinţă de lucru. Pe ordinea de zi : elaborarea ghidului de bună practică al proiectului şi organizarea conferinţei de presă pentru încheierea proiectului.
      Cu ghidul ne-am lămurit repede : amestecăm  frumos şi  într-un singur sens (adică cronologic) în calendarul activităţilor, condimentăm cu poveşti adevărate din timpul proiectului, adăugăm la final impresii ale celor care au trecut figurat şi la propriu  prin proiect (pardon, labirint) şi gata documentul.
      Pentru că era cam rece în ciuda reşoului şi a ciocolatei calde , omenirea prezentă a regretat profund lipsa melodiei Tunak Tunak Tun pe post de energizer şi s-a mobilizat, ca să gătăm operativ întrunirea.
      Pentru că aveam de pregătit şi conferinţa de presă, am conceput împeună textul invitaţiei pentru presă şi am, decis să facem o chestie inovatoare , chiar şi pentru Eudivers : am decis ca trei dintre voluntarii implicaţi în proiect să susţină conferinţa. Anna, Cric, George , aveţi legătura !
      Ne auzim şi vedem la conferinţă, sâmbătă, 26 noiembrie 2011, la Egreta Albă. De la ora 15.00, când  temină lumea orele de recuperare pentru ziua de 2 decembrie .

 

Mai multe poze in galeria foto.

 
SPECTACOLUL Imprimare
sâmbătă, 12 noiembrie 2011

      După o lună jumate de muncă îndârjită , am reuşit să ajungem la liman. Artistic. Pe scurt, pe 13 noiembrie 2011, la ora 9.20- că nu prea ne-a ars de somn niciunuia din motive de emoţie- ne-am adunat ceata lui Eudivers la  Centrul Cultural JEAN BART din Tulcea, ca să punem în scenă şi pe scenă spectacolul de teatru labirint „În căutarea timpului..trecut”.
     De cum am intrat cu recuzita în foaier, am început să ne mişcăm rapid şi cu talent , unii cu amenajarea foaierului – ca sufragerie de epocă- alţii la sincronizat sunetul şi la repetat roluri.
     Bine, am avut şi surpriza să nu fie totul ok cu coloana sonoră dar am mai remediat din mers, ne-am mârâit puţin şi la 11.00 trecute fix eram gata pentru primul grup de 5 invitaţi. Care au venit punctuali pe la 10.55!
     De la momentul ăla şi până la ora 14.00 am fost ca nişte hamsteri într-o rotiţă pentru că grupurile veneau unul după celălalt şi am pierdut cu totul noţiunea tipului. Aveam şi de ce : 

Citeste mai departe...
 
IN SFARSIT AVEM PREMIERA Imprimare
vineri, 11 noiembrie 2011
 http://i.imgur.com/MQpzX.jpg     Asociaţia Centrul European pentru Diversitate (Centrul EUdivers)organizaţie  nonguvernamentală cu sediul în Tulcea, implementează în perioada  1 august -30 noiembrie 2011 proiectul „În căutarea timpului ..trecut”, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret în Acţiune, subacţiunea Iniţiative ale Tinerilor.
     Parteneri ai proiectului sunt : Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea , Liceul Teoretic „Grigore Moisil ”Tulcea, Colegiul Tehnic „Henri Coandă, ” Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Tulcea
La buna derulare a proiectului au contribuit , de asemenea, Liceul Pedagogic Tulcea, Colegiul Economic „Delta Dunării”Tulcea, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” şi Şcoala de Arte şi Meserii nr.3 din Tulcea
Obiectivelor proiectului sunt :
- integrarea socială a tinerilor romi utilizând metode de educaţie non formală
- dezvoltarea  simţului participativ al tinerilor prin implicarea lor în  promovarea valorilor şi istoriei comunităţii
- dezvoltarea personală prin auto-expresie artistică şi metode de educaţie non-formală

     În urma campaniei de recrutare a echipei de proiect, derulată în unităţile de învăţământ mai sus menţionate a fost constituită o  echipă de 30 de tineri voluntari , 5 dintre ei de etnie romă.
     În luna octombrie tinerii au participat la sesiuni de instruire pe comunicare, management de proiect, teatru labirint, mişcare scenică ,la două sesiuni dedicate programului Tineret în Acţiune şi prezentării de exemple de bună practică în implementarea de proiecte finanţate prin acest program.

     În urma activităţilor comune a fost elaborat spectacolul de teatru labirint „În căutarea timpului...trecut”, eveniment care va fi găzduit de Teatrul Jean Bart din Tulcea duminică, 13 noiembrie 2011, în intervalul orar 11.00-14.00.
     Datorită faptului că teatrul labirint este o metodă extrem de solicitantă pentru constructori, accesul se va face în grupuri restrânse, care vor trece pe rând prin labirint.
     Întrucât cei care vor călători prin labirint în Tulcea începutului de secol XX vor fi legaţi la ochi, se va crea pentru ei un mediu sigur, care să îi ajute să intre în atmosferă. Constructorii nu vor face glume proaste, nu îi vor speria şi nu îi vor fotografia pe cei pe care îi vor iniţia în teatru labirint.

     Până în prezent au fost distribuite invitaţii unui număr de 90 de persoane : colegi şi rude ai constructorilor, cadre didactice, reprezentanţi ai Centrului Jean Bart, reprezentanţi ai minorităţilor etnice şi administraţiei publice locale.
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Image galerie foto Forum