Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 20 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Campanie de impadurire la Mahmudia Imprimare
Scris de Racoreanu Ionuc Adrian   
vineri, 22 aprilie 2011
  http://i.imgur.com/7uyVWl.jpg    Luni, 11 aprilie ora 11:00, voluntarii EU divers au ajuns în comuna Mahmudia unde, cu sprijinul muncitorilor din localitate, au reuşit să planteze 1600 de puieţi (de diferite soiuri) în decurs de numai 4 ore.
     La această acţiune, care face parte dintr-un proiect de împădurire a suprafeţelor defrişate http://www.sofezdeciplantez.ro/ , au participat 26 de persoane din partea Centrului EU divers, şi în jur de 10 localnici.
     Pe lângă satisfacţia de a face ceva util pentru natură, voluntarii şi bobocii EU divers au învăţat ce înseamnă cu adevărat munca în echipă, reuşind să îmbine munca pentru mediu cu distracţia alături de noii colegi.
     Echipa EU divers se află la a doua experienţă de genul acest în decurs de numai 16 zile, dupa participarea la proiectul de împădurire “România prinde rădăcini”, desfăşurat în Tulcea pe data de 26 martie, pe drumul Tulcea-Murighiol, în zona pădurii Bididia.
     Salutăm aceste iniţiative şi sperăm să participăm şi pe viitor în proiectele de mediu desfăşurate la nivelul judeţului nostru!

     Poze de la eveniment găsiţi pe pagina noastră de Facebook - http://www.facebook.com/centruleudivers 

     Următoarea întâlnire va avea loc după binemeritata vacanţă de Paşte. Până atunci, EU divers vă urează Sărbători fericite alături de cei dragi !
http://i.imgur.com/K5dFNl.jpghttp://i.imgur.com/EfLM4l.jpg

     Boboc EU divers: Răcoreanu Ionuţ Adrian
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum