Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 20 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
SNV: Ziua 1 Imprimare
Scris de EU divers   
joi, 12 mai 2011
    http://i.imgur.com/wGP46l.jpg   Centrul Local de Voluntariat Tulcea din cadrul Centrului EUdivers organizează şi monitorizează activităţile derulate la nivelul municipiului Tulcea în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (9-15 mai 2011). http://www.voluntariat.ro/snv.htm                                                
      Pe 9 mai, la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”- Sala Amfiteatru, am avut placerea de a-i gazdui timp de o ora pe membrii unor ONG-uri tulcene in cadrul primei actiuni desfasurate de EU divers cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului - ONG Talk.
      La actiune au participat sefii de clasa, domnisoara directoare Silvia Parau, dar si reprezentati ai Centrului Eudivers, Cercetasilor si Crucii Rosii.
      Voluntarii Eudivers au prezentat proiectele desfasurate recent de asociatie in cadrul liceului “Grigore Moisil”, si anume “Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?” – proiect incheiat, dar si “Moisil stinge tigara!” – proiect in derulare pe durata lunii mai, realizat in colaborare cu conducerea liceului.
   http://i.imgur.com/lEalil.jpg    Pe langa prezentarea noastra, voluntarii de la Crucea Rosie - Tulcea au facut o scurta prezentare a principalelor metode de acordare a  primului ajutor si au schitat portretul-robot al voluntarului potrivit pentru Crucea Rosie, iar Cercetasii au vorbit despre “Festivalul Luminii”, desfasurat sambata (7 mai) in Piata Civica si despre impactul pe care l-a avut acesta asupra tulcenilor.
      Atmosfera a fost degajata, prielnica unei “discutii voluntaresti”.  Elevii prezenti la actiune s-au aratat interesati de informatiile primite, ascultand cu entuziasm propunerile tuturor ONG-urilor prezente. Daca v-am starnit interesul, va invitam sa va alaturati proiectelor celor 3 organizatii.
      Vineri, va invitam la un concert de folk desfasurat la foisorul de pe faleza, incepand cu orele 18:00, iar sambata, la aceeasi ora, va  asteptam in Piata Civica. Din program: flash mob, face painting, promovarea educatiei non-formale + consultatii gratuite disponibile la cortul Crucii Rosii ce va fi amplasat in zona de desfasurare  a activitatii.
      Va asteptam!
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum