Autentificare

Statistici

Cine este online

Avem 20 vizitatori online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Baloane, face painting, "Gashka" si EUdiversii Imprimare
Scris de EU divers   
luni, 16 mai 2011

 http://i.imgur.com/NDidzl.jpg     După ce am fost cam formali în cursul dimineţii, în calitate de gazde a cafenelei publice „Pro voluntar tulcean”, după-amiază am avut ocazia să eliberăm copiii din noi . Într-un cort pus la dispoziţie cu amabilitate de Primăria municipiului Tulcea .Tot în Piaţa Civică, alături de colegii cercetaşi şi voluntarii Crucii Roşii.
     În prealabil am umflat baloanele puse la dispoziţie de Centrul Pro Vobis din Cluj, voluntarii stagiari s-au înveşmântat în tricouri puse la dispoziţie de aceeaşi organizaţie iar colega noastră Claudia, împreună cu Iulia, o amică a Ellei, ne-au împodobit festiv mutrele cu culori nontoxice. Să vadă aia mici de prin Piaţa Civică oferta Smile
     Am defilat ca la nuntă de la sediu până în Centru, cu baloanele după noi , iar în Piaţă am trecut rapid la acţiune: împărţit broşuri de la „Profil de cartier” şi „Tineri fotoreporteri pentru comunitate”, dezvrejuit şi dăruit baloane, format una bucată coadă ordonată la pictat mutrişoare.

http://i.imgur.com/SGHftl.jpg http://i.imgur.com/qjzBnl.jpghttp://i.imgur.com/vSnFul.jpg


     Colegii noştri Cosmin, Marian, Gabriela şi George au fost la înălţime şi au realizat o chestie cum n-a mai văzut Tulcea de mult : o singură coloană formată din copii dornici de pictură gratuită, care nici nu s-au călcat pe bombeuri, nici nu s-au îmbrâncit pentru un loc în faţă.
     Echipa de pictori , cărora li s-au alăturat  Zuzu, Adelina şi Pluto, a făcut scurtă la mână vreo oră şi un sfert, timp în care noi, restul, ne-am delectat cu nişte jocuri împreună cu prietenii cercetaşi : Năvodul , Gaşca şi încă vreo două, în care i-am cooptat şi pe aia mici din preajmă.
     Nu ştiu cine a venit cu ideea  dar la final, când trebuia să ne cărăbănim la casele noastre, s-a auzit o voce „Fraţilor, azi e noaptea muzeelor !” motiv pentru care am lăsat oboseala la o parte şi am dat o raită pe la vreo 3 muzee tulcene  (inclusiv secţia de la Monument!!). Şi acesta a fost finalul „apoteotic” al unei zile extrem de agitată şi de interesantă ! Smile
http://i.imgur.com/Svj1il.jpg http://i.imgur.com/6xiWQl.jpghttp://i.imgur.com/InDiNl.jpg

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum