Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Tineret in Actiune a organizat o noua editie a Laboratorului de Educatie Nonformala Imprimare
Scris de EU divers   
miercuri, 31 august 2011

Săptămâna trecută a avut loc cea de-a treia ediție a Laboratorului de Educație Nonformală, desfășurat la Gura Portiței, în județul Tulcea. Organizat de către Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune, laboratorul a strâns laolaltă persoane resursă și participanți pentru experimentarea metodelor participative ce țin de învățarea în context nonformal.


”În afara educației formale, realizată în sistemul actual de învățământ, educația nonformală trebuie să fie o componentă vitală a educației pe parcursul vieții și să completeze educația formală”, a precizat Andrei Popescu, liderul programului Tineret în Acțiune. Andrei, alături de alți tineri din… TiA, cum ar fi Vlad Dumitrescu, Miruna Covaci sau Andreea Olteanu, a reușit să ducă la capăt un program pe cât de atractiv, pe atât complex.

Mai multe informatii:http://www.vranceamedia.ro/tineret-in-actiune-a-organizat-o-noua-editie-a-laboratorului-de-educatie-nonformala/

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum