Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Prima intalnire cu echipa extinsa Imprimare
Scris de EU divers   
vineri, 07 octombrie 2011
      După o campanie susţinută de recrutat tinere talente pentru echipa  proiectului , ne-am întâlnit toţi într-o frumoasă zi de sâmbătă, ca să  ne vedem în sfârşit la faţă.
     În loc de 25, am fost vreo 30, dar lucrurile au mers strună ! Într-o primă etapă   destinată cunoaşterii reciproce şi constituirii echipelor de lucru, ne-am jucat de-a „Portretul colegului”, ocazie cu care am descoperit că numărul celor care au talent la desen cu pixul pe o foaie pusă pe jos este mai mic decât egal cu numărul participanţilor la eveniment , că cei mai mulţi sunt dezgustaţi de broaşte/omizi /păianjeni şi că indiferent de apartenenţa la etnie sau vârstă ne plac în general aceleaşi lucruri.
     „Desenează măgăruşul” a fost încununarea muncii a 5 echipe care au reuşit să ofere posterităţii reprezentări  ale bietului animal care aduceau mai mult a pisică sau purcel . Animalul amintit a fost o victimă dar experimentul a contribuit la cimentarea relaţiilor dintre membrii echipei.
     În partea a doua a întâlnirii, accentul a fost pus pe stimularea comunicării eficiente şi asumarea rolurilor într-un grup.
     Cei 30 de protagonişti au fost împărţiţi în 4 echipe şi au asistat la prezentarea oportunităţilor oferite de Programului Tineret în Acţiune  iar voluntarii EUdivers implicaţi anterior în proiectele derulate de Centru cu sprijin TiA au împărtăşit din experienţa de culise.
     Pentru a oferi o imagine completă a proiectului, tematicii şi posibilelor surse de inspiraţie pentru teatrul labirint, colega noastră, Lidia Vişan, iniţiatorul proiectului „Redescoperă-ţi oraşul”, ne-a prezentat Tulcea în imagini şi documente , pe o perioadă de 100 de ani, de la dominaţia otomană până la sistematizarea oraşului din epoca postbelică.
     Şi a reuşit să suscite într-o asemenea măsură interesul publicului, că  unii au început să ia notiţe în vedere confruntării pe proiecte.
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum