Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Si teatru sa fie ! Imprimare
Scris de EU divers   
joi, 03 noiembrie 2011
http://i.imgur.com/Y6bht.jpg      Pentru că proiectul în curs- „În căutarea timpului...trecut”-constituie  o noutate şi pentru noi ,dacă  e să  ne  raportăm  la tematică şi la modul artistic în care ne vom manifesta în faţa cunoscuţilor pe 12 noiembrie, am continuat sesiunea de traininguri la fel de inovator ca şi până acum ! Cu un atelier de teatru, în cadrul căruia , maestru de ceremonii-corifeu-personaj central  ş.a.m.d a fost Radu Niculescu, cunoscut actor constănţean, profesor în cadrul Universităţii Ovidius  şi, mai ales, tip super de gaşcă.
     Prezenţa sa la Tulcea , datorată Centrului Cultural „Jean Bart”din municipiul Tulcea prin prisma rolului de  partener al proiectului, a avut drept scop familiarizarea echipei noastre  cu anumite tehnici care să le permită să câştige încrederea călătorilor prin labirint.
      Cu ajutorul lui Radu am învăţat să avem încredere în colegi  şi să ne depăşim barierele interioare, să reacţionăm spontan la comenzi sonore, să acordăm atenţia cuvenită comportamentului celor din jurul nostru (cruce-cruce, drept-drept, prietenii ştiu de ce ), să simulăm  tipuri de comportament determinate de factori exteriori . http://i.imgur.com/41E6h.jpgMamăă, ce ştiinţific sună ultima propoziţie ! Dar ar fi greu să povesteşti într-o frază succintă cum ne-am  imaginat 30 de oameni că ne plimbăm prin boscheţi, gelatină sau unt şi topeam materia cu propriul corp!
     Potrivit relatărilor contemporanilor , cel mai  apreciat a fost exerciţiul colectiv de încredere, când toată ceata lui Eudivers ne-am cocoţat pe rând pe un scaun şi ne-am dat drumul pe spate cu ochii închişi să ne  prindă colegii pe braţe ! Pentru că , indiferent de gabaritul personal : 40 sau 110 kg, am reuşit să ne depăşim toţi teama şi am avut încredere în colegi că n-o să ne facă o glumă proastă să ne lase să ne împrăştiem pe jos!  Mulţumim , Radu !
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum