Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Miroase a creier incins !!! Imprimare
Scris de EU divers   
vineri, 04 noiembrie 2011
      Week-end-ul care numai ce a trecut ne-a oferit ocazia să ne facem neuronii pane (la figurat) şi să debordăm de creativitate ! Ne-am adunat matinali pe la 9.30, ne-am băut la comun ceaiul/ciocolata/”doi în unul” şi am făcut brainstorming pentru definitivarea spectacolului. Care, apropos, din motive tehnice şi obiective s-a mutat pe 13 noiembrie 2011. Tot la ora 11.00 şi tot la Jean Bart.
     Revenind la oile noastre, să ştiţi că am înţepenit toţi 30 pe scaune , urmărind traseul prestabilit şi hotărând democratic care vor fi elementele care vor  constitui labirintul. Am ascultat sunete de fundal şi muzică tradiţională, am stabilit componenţa pe echipe, distribuirea rolurilor, am elaborat replicile şi am stabilit detaliile logistice. Uffff!  Multe detalii care trebuie luate în considerare, ca să nu dăm chix, pentru că în afară de cei apropiaţi –rude, colegi , prieteni, vom mai invita profesori, reprezentanţi ai minorităţilor şi ai administraţiei publice locale.
     De ce e atât de dificil ? Pentru că proiectul ăsta este o provocare pentru noi ! Dacă va ieşi totul după cum ne-am planificat, modelul va fi replicat de trupele liceelor sau ale organizaţiilor locale  iar proiectul va deveni un model de bună practică . Ceea ce ne şi dorim cu adevărat, după o lună în care am muncit din greu. Mai avem doar 5 zile şi mai sunt destule de pus la punct !
     În fine, revenind la lucruri mai vesele, duminică, în plină şedinţă de lucru am simţit că atmosfera devenea mult prea serioasă aşa că ne-am energizat în modul nostru : prin dans ! Am descoperit că şi noii colegi de echipă au talent la dans şi ţin la glumă, aşa că am abordat un repertoriu clasic : Tunak Tunak Tun, Macarena şi The Bad Touch- BloodHound Gang. Am decis în unanimitate că Tunak e cea mai potrivită melodie pentru flash mob. Tulcea, here we come ! Again !
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum