Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
SPECTACOLUL Imprimare
Scris de EU divers   
sâmbătă, 12 noiembrie 2011

      După o lună jumate de muncă îndârjită , am reuşit să ajungem la liman. Artistic. Pe scurt, pe 13 noiembrie 2011, la ora 9.20- că nu prea ne-a ars de somn niciunuia din motive de emoţie- ne-am adunat ceata lui Eudivers la  Centrul Cultural JEAN BART din Tulcea, ca să punem în scenă şi pe scenă spectacolul de teatru labirint „În căutarea timpului..trecut”.
     De cum am intrat cu recuzita în foaier, am început să ne mişcăm rapid şi cu talent , unii cu amenajarea foaierului – ca sufragerie de epocă- alţii la sincronizat sunetul şi la repetat roluri.
     Bine, am avut şi surpriza să nu fie totul ok cu coloana sonoră dar am mai remediat din mers, ne-am mârâit puţin şi la 11.00 trecute fix eram gata pentru primul grup de 5 invitaţi. Care au venit punctuali pe la 10.55!
     De la momentul ăla şi până la ora 14.00 am fost ca nişte hamsteri într-o rotiţă pentru că grupurile veneau unul după celălalt şi am pierdut cu totul noţiunea tipului. Aveam şi de ce : 


     -colegele din foaier, accesorizate cu ceva macrame şi evantaie, îi pofteau pe mosafiri să ia loc în sufragerie şi să „servească” o bomboană de ciocolată, ca la o casă respectabilă. Amatorii de vals puteau executa şi un vals în foaier, având de ales din buchetul de tinere demoazele gazde  şi demoazeli  ghizi prin labirint care se  abăteau să mai ia câţiva muşterii.
     -Tata Fluture Jean (Iniţiatorul şef) , Mihai Tudorancea şi trupa de şoc de pe scenă (Majestatea sa Costin, Cric, Petruţa, Lavinia,Andrada, George şi Andrei )au făcut scurtă la limbă  întreţinând atmosfera de epocă în labirint.
     -Adi şi Cosmin au înţepenit pe scaune la laptopuri, ca să nu rămână spectacolul fără sonorizare
     - ghizii , vreo 10 la număr ,nu ne-am mai văzut la mutră unii cu alţii de când a început toată acţiunea, pentru că am băgat lumea prin labirint ca pe bandă rulantă.
     Toată nebunia asta ne-a ţinut în priză 3 ore dar efortul ne-a fost răsplătit de feed-back-ul participanţilor. Cei 90 de musafiri , care au fost rugaţi să scrie la finalul labirintului primul cuvânt care le venea în minte după experienţă , nu s-au zgârcit la laude şi culmea, au reuşit să nu se repete. Din modestie n-o să facem aici pomelnicul calificativelor ci îl vom reciti şi ne vom bucura singurei la şedinţa de lucru de sâmbăta asta, când vom încropi ghidul de bună practică.
     Totul e bine când se termină cu bine !

Vezi pozele in galeria foto aici

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum