Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Mai avem putin si gata ! Imprimare
Scris de EU divers   
sâmbătă, 19 noiembrie 2011

http://i.imgur.com/bPIVz.jpg       Sâmbătă, pentru că era sâmbătă şi 20 noiembrie ne-am adunat pentru o scurtă şedinţă de lucru. Pe ordinea de zi : elaborarea ghidului de bună practică al proiectului şi organizarea conferinţei de presă pentru încheierea proiectului.
      Cu ghidul ne-am lămurit repede : amestecăm  frumos şi  într-un singur sens (adică cronologic) în calendarul activităţilor, condimentăm cu poveşti adevărate din timpul proiectului, adăugăm la final impresii ale celor care au trecut figurat şi la propriu  prin proiect (pardon, labirint) şi gata documentul.
      Pentru că era cam rece în ciuda reşoului şi a ciocolatei calde , omenirea prezentă a regretat profund lipsa melodiei Tunak Tunak Tun pe post de energizer şi s-a mobilizat, ca să gătăm operativ întrunirea.
      Pentru că aveam de pregătit şi conferinţa de presă, am conceput împeună textul invitaţiei pentru presă şi am, decis să facem o chestie inovatoare , chiar şi pentru Eudivers : am decis ca trei dintre voluntarii implicaţi în proiect să susţină conferinţa. Anna, Cric, George , aveţi legătura !
      Ne auzim şi vedem la conferinţă, sâmbătă, 26 noiembrie 2011, la Egreta Albă. De la ora 15.00, când  temină lumea orele de recuperare pentru ziua de 2 decembrie .

 

Mai multe poze in galeria foto.

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum