Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Back to work! Imprimare
Scris de Ella Andriol   
duminic„, 12 februarie 2012

http://i.imgur.com/Qa7at.jpg      Sâmbătă , 11 februarie 2012,  „mai marii” Eudivers-ului au convocat voluntarii la o şedinţă oficială, pentru a pune la punct primele chestiuni legate de noul proiect marca Eudivers, „Tineri (şi) Întreprinzători”.
     Am început şedinţa cu un moment emoţionant în care ne-am luat rămas bun de la voluntarii de clasa a XII-a , care vor trebui să lase la o parte orice altă activitate şi să se concentreze pe învăţat.
     Pe ordinea de zi  am avut: „vizionarea ”diagramei GANTT a  proiectului „Tineri (şi) Întreprinzători”, un brainstorming pentru făurirea afişului  proiectului şi structurarea echipei de implementare.
      Împărţiţi în echipe aleatorii  după regula: „1, 2, 3, 4”, am aşternut pe hârtie ideile noastre ingenioase  iar la final, am selectat împreună tot ce era mai bun şi am decis cum va arăta produsul final.
     Am fost cu toţii cooperativi şi creativi , astfel că, în puţin peste o oră am terminat treaba şi am rupt rândurile.   Oricum, vacanţa pentru Eudiverşi s-a terminat. Se anunţă o lungă perioadă de şedinţe şi multă multă treabă.  
   Noul nostru  proiect, „Tineri (şi) Întreprinzători ”,se desfăşoară în municipiul Tulcea în perioada 1 februarie-31 mai 2012, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret în Acţiune, subacţiunea 1.2 Iniţiative ale Tinerilor.
    La finalul lunii februarie proiectul va fi lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă , după care vor începe  campania de recrutare a celor 20 de membri ai grupului ţintă din liceele tulcene.

Reporter de servici,
 Ella Andriol

 

http://i.imgur.com/ZuGGb.jpg http://i.imgur.com/XrNoe.jpg http://i.imgur.com/YCVY2.jpg


 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum