Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Am fost si pe la Pedagogic Imprimare
Scris de EU divers   
marşi, 27 martie 2012

Am fost şi pe la PedagogicÎn plină campanie de  recrutare a grupului ţintă ,uite că poposim  şi la Liceul Pedagogic pentru a-i pune în tema pe tinerii liceeni cu ultimul nostru  poiect .

Cu emoţiile de  rigoare,  cei  trei voluntary autohtoni –  Marian , Costin si Gabi am aşteptat cuminţi venirea   colegilor pentru a  trece la  treaba. Dupa un început ezitant, cu nişte  bâlbâieli inevitabile (dar scuzabile având în vedere audienţa numeroasă), ne-am venit  în fire şi am început să prindem  curaj pe măsură ce avansam cu  prezentarea .

Participanţii la eveniment ne-au “audiat”  cuminţi  (probabil datorită faptului că în amfiteatru veniseră şi vreo 4 cadre didactice )  în timp de prezentam în linii mari desfăşurătorul proiectului dar şi o scurtă “istorie” a  Centrului EUdivers , pentru a se mai familiariza  cu activitatea  şi proiectele noastre  marca Tineret în Acţiune.

Acţiunea  s-a încheiat cu bine iar noi aşteptăm cu nerăbdare aplicaţiile colegilor, ca să definitivăm  grupul ţintă  şi să trecem la  treabă.

Costi, Marian@Gabi


 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum