Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Welcome to EUdivers! Imprimare
Scris de EU divers   
luni, 09 aprilie 2012

 Dupa lungi asteptari, iata ca a venit si momentul mult asteptat de catre toti membrii EUdivers: intalnirea cu grupul tinta. Astfel, in ziua de sambata, 7.04.2012, voluntarii vechi , harnici din fire, s-au intalnit cu o jumatate de ora mai devreme si au pregatit  sala unde s-a  desfasurat sedinta si tratatiile pentru a face o primire calduroasa noilor veniti .

Cu emotiile de rigoare si entuziasmati, la ora 10:00 i-am intampinat pe noii voluntari. Acestia  erau, la inceput, timizi  si rusinosi, dar datorita primelor jocuri de cunoastere  si trainerilor nostrii, voluntari cu acte in regula, atmosfera s-a destins ,iar ‘’bobocii’’ au devenit mai curajosi si prietenosi. Pe tot parcursul sedintei au fost cu toţii cooperativi şi creativi si astfel  au reusit sa se integreze foarte bine printre cei vechi si sa participe la  cat mai multe jocuri de cunoastere ,necesare pentru pregatirea  lor in proiectul  ‘’Tineri (şi) Intreprinzători’’ la care vor lua parte.

La sfarsitul sedintei ne-am impartit dupa  metoda  „1, 2, 3, 4” in grupuri de reflectie, in cadrul carora  membrii cei noi si-au impartasit primele impresii. Am tras concluziile si am plecat acasa pentru odihna, gata sa ne intram in paine dupa mini-vacanta de Pasti.

 

 

Reporteri de servici:Ella si Iulia II

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum