Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Munca, munca si iar munca Imprimare
Scris de EU divers   
vineri, 27 aprilie 2012
Munca ,munca si iar munca…

Şi iată că sâmbătă , 28 aprilie,  ne-am reunit cu toţii- şi voluntarii vechi şi prospăturile- pentru o nouă şi captivantă şedinţă marca EUdivers . Ca de obicei  ,noi, voluntarii vechi , ne-am adunat cu o jumătate de oră mai devreme pentru a pregăti sala şi trataţiile, asemenea unor gazde bune .Dupa cateva energizere făcute la începutul şedintei  cu scopul de a ne trezi, realizate de trainerii noştri (voluntari Eudivers) şi o scurta reconstituire a şedinţei precedente  , ne-am apucat serios de treabă .

Am asistat la o interesantă prezentare în parc ,sub razele soarelui , făcută de o persoană avizată în domeniul afacerilor, despre  toate demersurile necesare pentru înfiinţarea unei afaceri. Dupa explicaţiile de rigoare,  împărţiţi în cele 5 grupe formate data trecută am identificat câte o idee de afaceri. Fiecare grupă şi-a prezentat ideea, obiectivele şi activităţile afacerii sub atenta prezenţă a colegilor şi a lui Mihai, cel care ne-a pus în temă cu detaliile juridice ale unei afaceri.

Ne aşteaptă în continuare pe toţi o perioadă grea ,cu multă muncă,dar şi cu multă distracţie. Revenim în perioada următoare cu prezentarea rezultatelor muncii EUdiverşilor.

 

A consemnat pentru dvs.

Iulia Ghioc

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum