Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
EUdivers in concediu!! Imprimare
Scris de Anna.S   
vineri, 05 octombrie 2012

http://i.imgur.com/jvhym.jpg EUdivers în concediu!! În urma eforturilor de a realiza o intreagă sǎptǎmânǎ a filmului interetnic, Eudiverşii au primit un weekend de relaxare şi mai ales, de distracţie, la Sulina. Echipaţi cu ochelari, autobronzante şi mai ales cu bancuri (şi poveşti de groazǎ) am urcat vineri, 31 august, în pasager.
            Ajunşi la casa unde urma sǎ fim gazduiţi, ne-am lasat "băgăjelele" şi am pornit spre plajă pentru a prinde ultima baie din ziua respectivǎ. În prima noapte nu pot spune că a reuşit cineva să adoarmă de teama mireselor sau a spiritelor de sub casă, sau poate doar din cauza faptului că era ultima noapte de varǎ din acest an şi am respectat întocmai versurile arhicunoscutei melodii "Vara nu dorm" !!!
            Luna septembrie ne-a surprins în curte : curǎţând cartofi, mǎturând şi pregǎtindu-ne pentru plajǎ. Timpul a ţinut cu noi şi asa am reuşit sǎ prindem şi ultimul bronz. Seara am decis sǎ mâncǎm în oraş şi se pare cǎ le-am dat mari bǎtǎi de cap bucǎtarilor de la restaurant, care trebuiau sǎ gǎteascǎ (IN TIMP RECORD !! )14 porţii diferite de mâncare. Nu am vrut sǎ ne întoarcem aşa curând acasǎ, aşa cǎ ne-am îndreptat spre plajǎ, (PS: am traversat şi cimitirul) şi am fost plǎcut surprinşi sǎ vedem acolo un foc de tabarǎ. Am uitat sǎ menţionez cǎ în Sulina, în acea zi era o nuntǎ. Aşa cǎ, inevitabil, la ora 12 s-a furat mireasa şi a fost adusǎ  la o terasǎ de pe plaja. Am intrat şi noi în hoǎ, şi ne-am etalat zâmbetele spre camerele ce ne filmau.
            Am hotǎrât ca duminicǎ dimineaţǎ sǎ facem grǎtarul şi mai apoi sǎ vizitǎm muzeul din interiorul farului din Sulina. În a doua jumǎtate a zilei am mers cu toţii la plajǎ, unde s-a încins un joc de volley, mai ceva ca la Olimpiade. :) , iar spre searǎ am ieşit în oraş " aşa ca de ultima zi". Acasǎ ne aştepta bucǎtarul-şef, maestrul Cosmin , care a preparat paste cu pui şi sos. Mai trebuie sǎ spun cǎ farfuriile nu mai trebuiau sǎ fie curǎţate? "Concediul" a trecut imediat. Dimineaţa devreme ne-am trezit, ne-am fǎcut bagajele şi ne-am luat la revedere de la Sulina. Nici in catamaran nu ne-am oprit din şotii. Cine adormea, era drastic pedepsit. Şi pedeapsa a constat într-o şedinţǎ de make-up professional şi un shooting photo, care a atras râsetele tuturor pasagerilor, de toate varstele!! Mai erau multeee de povestit despre aceastǎ excursie, dar binenţeles merg pe zicala : "What happens in Sulina, stays in Sulina!!                                                  

 

xoxo, Anna.S

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum