Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Back in business. SNV Imprimare
Scris de EU divers   
marşi, 14 mai 2013
      Miercuri, 15 mai 2013, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” Tulcea a avut loc o vânătoare de comori, eveniment organizat în parteneriat cu Asociaţia Centrul European pentru Diversitate şi Organizaţia CELISEA Tulcea.
     Cei 50 de „minivânători”, elevi la Şcoala Gimnazială nr. 8 „Constantin Găvenea” şi Şcoala Gimnazială nr.5 „Elena Doamna” din municipiul Tulcea au parcurs un traseu extrem de dificil, care a inclus probe de cultură generală, mate­ma­tică, înde­mânare şi creativitate. Pentru a stimula dezvoltarea aptitudinilor de comunicare şi lucrul în echipă, copiii au fost împărţiţi în 5 echipe mixte, formate din elevi proveniţi de la ambele şcoli.
     Cea mai rapidă echipă a fost echipa galbenă, care a avut de altfel şi privilegiul să scoată la lumină comoara, ascunsă la secţia „Lectură copii”.
     Toţi participanţii s-au înfruptat din comoara comestibilă (bomboane de ciocolată şi suc), iar membrii echipei câştigătoare au primit diplome.
     Evenimentul a reprezentat o reuşită din toate punctele de vedere: copiii au fost implicaţi şi entuziasmaţi, iar noi, adulţii - reprezentanţi ai societăţii civile, şcolii şi bibliotecii judeţene - am avut ocazia să colaborăm la organizarea unei acţiuni de amploare, realizată cu resurse materiale reduse.
     Mulţumim colectivului Bibliotecii Judeţene, condus de managerul Daniel Drăniceanu, care a intrat în jocul nostru şi a ignorat pentru o oră jumătate toată nebunia vânătorii.
Vânătoarea de comori a fost organizată pentru a marca Săptă­mâna Naţională a Voluntariatului (13 - 19 mai 2013).
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum