Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Haideti in Piata Civica ! Imprimare
Scris de EU divers   
vineri, 17 mai 2013

    
Sâmbătă , 18 mai 2013, Asociaţia Centrul European pentru Diversitate în parteneriat cu Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea, Organizaţia CELISEA, Cercetaşii României- Centrul Local Lotus  organizează în Piaţa Civică din municipiul Tulcea , în intervalul orar 17.00-19.00 , o acţiune de promovare a voluntariatului.

     Evenimentul se înscrie în suita de activităţi ce marchează Săptămâna Naţională a Voluntariatului (13-19 mai 2013 ) şi are drept obiective : promovarea activităţilor de voluntariat realizate în municipiul Tulcea ,stimularea implicării tinerilor în activităţi de voluntariat, promovarea unor modalităţi sănătoase a timpului liber pentru tineri  prin activităţi în aer liber.
     Programul manifestării va include realizarea unui flash-mob  la care vor participa minim 50 de voluntari, pictură pe feţe, organizarea de jocuri de echipă pentru copiii prezenţi în Piaţa Civică, distribuirea de materiale de promovare realizate de organizaţiile şi instituţiile tulcene care desfăşoară activităţi de voluntariat.
     Activităţile se vor desfăşura în zona limitrofă scenei din Piaţa Civică.

  Vă invităm să vă alăturaţi evenimentului în calitate de partener , pentru a contribui la promovarea voluntariatului tulcean.

 

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum