Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Unu, doi, trei, start ! Imprimare
Scris de EU divers   
duminic„, 02 iunie 2013
TINERI PRO COMUNITATE- conferinţa de presa
      Luni, 27 mai 2013, Casa Avramide a fost gazda conferinţei de presă organizată pentru a anunţa lansarea „pe piaţă ”  a proiectului TINERI PRO COMUNITATE, iniţiativă a Centrului EUdivers  pusă în practică cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret în Acţiune.
Fiind luni şi cam devreme, au fost prezenţi la eveniment Cornel Ditcov- coordonatorul proiectului, Cosmin Epureanu – voluntar senior şi unul dintre oamenii de bază ai Asociaţiei, Ana Lazăr- coach şi Paul Lucian Tocanie , şef  COMPLEXUL MUZEAL DE PATRIMONIU NORD –DOBROGEAN.
    
Alegerea locului în care s-a desfăşurat conferinţa nu a fost întâmplătoare- Casa Avramide este un adevărat reper  pentru viaţa culturară şi istoria Tulcei, a fost promovat de colega noastră Lidia Vişan în cadrul proiectului „Redescoperă-ţi oraşul”  iar prin atragerea  Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea ca partener al proiectului de faţă, imobilul va deveni gazda unor evenimente publice menite să  contribuie la consolidarea parteneriatului public- societate civilă şi la stimularea implicarii tinerilor in viaţa comunităţii.

     Ideea de bază a proiectului a fost ca   15  tineri tulceni  si 15 tineri din Sulina sa stabileasca actiuni comune menite sa atraga sprijinul autoritatilor pentru activitatile de tineret si actiuni menite sa contribuie la promovarea si dezvoltarea comunitatii de provenienta.
     În vederea indeplinirii scopului proiectului au fost stabilite 3 obiective specifice :
1. Susţinerea dezvoltării personale a 30 de tineri din oraşul Sulina si din orasul Tulcea prin metode specifice educaţiei nonformale
2. Stimularea dezvoltării spiritului civic şi al gradului de implicare în dezvoltarea economică a comunităţii de origine pentru 30 de tineri din oraşul Sulina si din orasul Tulcea prin metode specifice  educaţiei noformale.
3. Realizarea unei platforme de comunicare comună pentru  30 de tineri din oraşul Sulina şi  din municipiul Tulcea in vederea transferului de bune practica, initierii de actiuni si proiecte comune, promovarii actiunilor proprii.
     Acţiunile proiectului se  desfăşoară în perioada 1 mai- 31 octombrie 2013  şi vă vom ţine la curent cu toate evenimentele atât pe site-ul şi pe pagina de Facebook a Centrului Eudivers , cât şi pe subdomeniul proiectului  http://tineriprocomunitate.eudivers.ro/

 

 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum