Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
Ghidul Diversitatii Etnice a Municipiului Tulcea Imprimare E-mail

     De vineri, 15 iunie 2007, oricine e interesat de mai multe amanunte in ceea ce priveste minoritatile orasului Tulcea, poate gasi raspuns in cadrul noului ghid al municipiului, pre numele lui, Ghidul Diversitatii Etnice, lansat de catre Centrul EU divers.
     Avand finantare din partea Guvernului Romaniei, Departamentul pentru Relatii Interetnice, Centrul EU divers a realizat in ultima luna o noua carte a Tulcei, ce nu trebuie sa lipseasca nici din casa unui tulcean, nici din traista unui turist.
     Lansarea ghidului a avut loc in cadrul Salii de Sedinte a Primariei Municipiului Tulcea, partenerul Centrului EU divers in cadrul acestui proiect, alaturi de noi fiind atat reprezentantii presei locale,cat si reprezentantii minoritatilor locale, ai institutiilor publice locale, voluntarii EU divers si nu in ultimul rand, prietenii si partenerii nostrii din diverse proiecte.
     Succesul acestui proiect nu a intarziat sa apara, existand inca de la lansare cereri de distribuire a acestuia intr-un numar mult mai mare si chiar in limba engleza.
     Multumim tuturor celor care si-au adus aportul la implementarea acestui proiect, multumim voluntarilor EU divers  si,  nu in ultimul rand, multumim populatiei Tulcei care, prin diversitatea ei, a inlesnit crearea de-a lungul anilor a unui oras unic, demn de reliefat intr-un ghid de acest gen.
     Tuturor celor interesati a intra in posesia acestui ghid, ii rugam sa ne contacteze, aceasta prima editie a ghidului fiind distribuita gratuit, urmand ca dupa epuizarea celor 1000 de exemplare finantate de Guvernul Romaniei, Departamentul pentru Relatii Interetnice, sa editam o alta editie revizuita a ghidului, de aceasta data bilingva.
 
 

Noutati

{moscomment}
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum