Autentificare

Statistici

Cine este online

Parteneri Media

obiectiv
 

Prima Pagina
EUstiu! - Europa Vibreaza! Imprimare
Scris de EU divers   
vineri, 06 iulie 2007

      Europeanvibes este o platformă internet creată de asociaţia de tineret JEF (Young European Federalists) - un spaţiu unde tinerii îşi pot împărtăşi ideile şi opiniile lor despre Europa. În prezent, acest site găzduieşte un concurs care se adresează europenilor, invitându-i să ilustreze secvenţe din viaţa lor de zi cu zi şi speranţele lor pentru viitor în calitate de cetăţeni europeni prin fotografii, imagini video şi cântece.
      Participanţii sunt încurajaţi să se proiecteze în viitor, într-o Europă din ce în ce mai unită.

      Prima selecţie este deja în curs de desfăşurare on-line, iar vizitatorii site-ului Europeanvibes pot aduce comentarii, discuta pe marginea materialelor publicate şi vota pentru cele pe care le preferă. Termenul limită pentru încărcarea materialelor pe site este 20 iulie, iar cele mai bune vor face parte dintr-o expoziţie itinerantă care va începe la Bruxelles şi va cuprinde întreg teritoriul Uniunii Europene. Congresul european „JEF Europe” care va avea loc la Copenhaga urmează să marcheze încheierea manifestării, la 21 octombrie.
      Europeanvibes face parte dintr-o vastă campanie europeană, ‘Speak up Europe’ (Europa are cuvântul), care încurajează dezbaterile on-line de la egal la egal – o combinaţie între impactul instrumentelor de pe internet şi manifestărilor locale şi naţionale – pentru a-şi face cunoscut punctul de vedere faţă de factorii de decizie europeni.
Mai multe informatii despre Europeanvibes se pot obtine de la adresa:
http://www.european-vibes.eu/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
{moscomment}
 
< Precedent   Urmator >
Image galerie foto Forum